Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac

Am ales varianta cu grătar în crustă la fiecare capăt. Maria Sandru

Pași de preparare

  • Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare.
  • Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul. Le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie.
  • Ceapa se pune la fel în tigaia cu unt, se trage și ea la tigaie. Roșiile cherry la fel și începem să le aranjam pe farfurie.
  • Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).

Rețete care te-ar putea interesa

Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 50 g unt
  • Murături țărănești
  • Piper fin
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapă roșie
  • Susan
  • Mac
  • Roșii cherry
  • Sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare.

  • Pasul 2

    Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul. Le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie.

  • Pasul 3

    Ceapa se pune la fel în tigaia cu unt, se trage și ea la tigaie. Roșiile cherry la fel și începem să le aranjam pe farfurie.

  • Pasul 4

    Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).