1. >Rețete
  2. >Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac

Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

50 g unt

Murături țărănești

Piper fin

1 piept de pui

1 ceapă roșie

Susan

Mac

Roșii cherry

Sare
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

50 g unt

Murături țărănești

Piper fin

1 piept de pui

1 ceapă roșie

Susan

Mac

Roșii cherry

Sare
  1. Pași 1
    Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare.
  2. Pași 2
    Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul. Le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie.
  3. Pași 3
    Ceapa se pune la fel în tigaia cu unt, se trage și ea la tigaie. Roșiile cherry la fel și începem să le aranjam pe farfurie.
  4. Pași 4
    Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Fasole verde cu mărar și usturoi

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!

  • Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!

  • Supă cremă de legume verzi

    O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legum...