Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Piept de pui dulce cu fasole verde prăjită

Un fel de mâncare ușor și gustos.

Pași de preparare

  • Pregătim saramura: amestecăm sosul de soia cu mierea, pasta de roșii și usturoiul.
  • Adăugăm în saramură bucățile de piept de pui, amestecăm bine, și punem la frigider pentru cel puțin 2 ore ca să se pătrundă bine.
  • Într-un wok sau o tigaie mare călim în puțin ulei de măsline legumele pentru 3-4 minute, amestecând continuu.
  • Separat, prăjim și pieptul de pui marinat pentru 10-12 minute. Putem servi cu orez călit.

Rețete care te-ar putea interesa

Piept de pui dulce cu fasole verde prăjită
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 250 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 600 g piept de pui file, tăiat în cubulețe
  • 10 ml. sos de soia de culoare deschisă
  • 1 praz mai mic, feliat subțire
  • 2 căței usturoi pisați
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură pastă de roșii
  • 2 linguri ulei de măsline
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pregătim saramura: amestecăm sosul de soia cu mierea, pasta de roșii și usturoiul.

  • Pasul 2

    Adăugăm în saramură bucățile de piept de pui, amestecăm bine, și punem la frigider pentru cel puțin 2 ore ca să se pătrundă bine.

  • Pasul 3

    Într-un wok sau o tigaie mare călim în puțin ulei de măsline legumele pentru 3-4 minute, amestecând continuu.

  • Pasul 4

    Separat, prăjim și pieptul de pui marinat pentru 10-12 minute. Putem servi cu orez călit.