Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Piept de pui dulce cu fasole verde prăjită

Un fel de mâncare ușor și gustos.

Pași de preparare

  • Pregătim saramura: sosul de soia se amestecă cu mierea, pasta de roșii și usturoiul.

  • Bucățile de piept de pui se pun în saramură, se amestecă bine, și se pune la frigider pentru cel puțin 2 ore ca să se pătrundă bine.

  • Se încinge o lingură de ulei în wok sau într-o tigaie mai mare.

  • Se pun legumele, și se prăjesc 3-4 min. amestecând continuu, apoi se pun deoparte.

  • În cealaltă lingură de ulei se prăjește pieptul de pui marinat 10-12 min.

  • Apoi se pun legumele înapoi, și se prăjesc împreună încă 1 minut. Se servește cu orez călit.

Rețete care te-ar putea interesa

Piept de pui dulce cu fasole verde prăjită
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 250 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 1 praz mai mic, feliat subțire
  • 10 ml. sos de soia de culoare deschisă
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură pastă de roșii
  • 2 căței usturoi pisați
  • 600 g piept de pui file, tăiat în cubulețe mici
  • 2 linguri ulei de măsline
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pregătim saramura: sosul de soia se amestecă cu mierea, pasta de roșii și usturoiul.

  • Pasul 2

    Bucățile de piept de pui se pun în saramură, se amestecă bine, și se pune la frigider pentru cel puțin 2 ore ca să se pătrundă bine.

  • Pasul 3

    Se încinge o lingură de ulei în wok sau într-o tigaie mai mare.

  • Pasul 4

    Se pun legumele, și se prăjesc 3-4 min. amestecând continuu, apoi se pun deoparte.

  • Pasul 5

    În cealaltă lingură de ulei se prăjește pieptul de pui marinat 10-12 min.

  • Pasul 6

    Apoi se pun legumele înapoi, și se prăjesc împreună încă 1 minut. Se servește cu orez călit.