1. >Rețete
  2. >Piept de curcan cu sos pesto și ciuperci

Piept de curcan cu sos pesto și ciuperci

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

600 g piept de curcan

100 g pesto

200 ml. smântână dulce

1 ceapă albă

Sare

50 ml. ulei de măsline

Orez basmatic

100 g unt

Piper mozaic
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

600 g piept de curcan

100 g pesto

200 ml. smântână dulce

1 ceapă albă

Sare

50 ml. ulei de măsline

Orez basmatic

100 g unt

Piper mozaic
  1. Pași 1
    Se curăță ceapa și se taie julien. Se pune într-o tigaie untul și se călește ceapa până devine transparentă. Se adaugă pieptul de curcan împreună cu ciupercile și se lasă timp de 20 minute.
  2. Pași 2
    Se dă focul la nivel mic și se adaugă smântâna lichidă împreună cu sosul pesto pentru încă 15 minute.
  3. Pași 3
    Se amestecă o cană orez basmatic cu 2 căni apă, sare, piper și restul de ulei de măsline și se pun într-o oală cu capac, la foc mic, timp de 10 minute.
  4. Pași 4
    Se stinge focul și se mai lasă 5 minute. Pieptul de curcan cu sos pesto și ciuperci se servește cu garnitură de orez. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Brioșe cu ciuperci și cașcaval

    O rețetă pregătită de Jamila!

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.