Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Piept de curcan cu sos pesto și ciuperci

Piept de curcan cu sos pesto, ciuperci și garnitură de orez. Mariana Oprea

Pași de preparare

  • Se curăță ceapa și se taie julien. Se pune într-o tigaie untul și se călește ceapa până devine transparentă. Se adaugă pieptul de curcan împreună cu ciupercile și se lasă timp de 20 minute.

  • Se dă focul la nivel mic și se adaugă smântâna lichidă împreună cu sosul pesto pentru încă 15 minute.

  • Se amestecă o cană orez basmatic cu 2 căni apă, sare, piper și restul de ulei de măsline și se pun într-o oală cu capac, la foc mic, timp de 10 minute.

  • Se stinge focul și se mai lasă 5 minute. Pieptul de curcan cu sos pesto și ciuperci se servește cu garnitură de orez. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Piept de curcan cu sos pesto și ciuperci
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 600 g piept de curcan
  • 100 g pesto
  • 200 ml. smântână dulce
  • 1 ceapă albă
  • Sare
  • 50 ml. ulei de măsline
  • Orez basmatic
  • 100 g unt
  • Piper mozaic
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță ceapa și se taie julien. Se pune într-o tigaie untul și se călește ceapa până devine transparentă. Se adaugă pieptul de curcan împreună cu ciupercile și se lasă timp de 20 minute.

  • Pasul 2

    Se dă focul la nivel mic și se adaugă smântâna lichidă împreună cu sosul pesto pentru încă 15 minute.

  • Pasul 3

    Se amestecă o cană orez basmatic cu 2 căni apă, sare, piper și restul de ulei de măsline și se pun într-o oală cu capac, la foc mic, timp de 10 minute.

  • Pasul 4

    Se stinge focul și se mai lasă 5 minute. Pieptul de curcan cu sos pesto și ciuperci se servește cu garnitură de orez. Poftă bună!