Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pește pe pat de legume

Rețeta câștigătoare cu legume, pe placul tuturor mofturoșilor. Amalia Săsărman

Pași de preparare

  • Într-un vas termorezistent, torni uleiul, apoi așezi legumele în straturi: ceapă + usturoi, fasole verde, morcovi, mazăre, ardei, porumb.
  • Presari sare, așezi fileurile de pește condimentate, stropești totul cu sucul de lămâie și dai la cuptor(preîncălzit), pentru 45 de minute. Servești imediat.

Rețete care te-ar putea interesa

Pește pe pat de legume
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 conservă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle
  • 4 pești
  • 1 ceapă albă
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 linguriță sare
  • 4 căței usturoi
  • 100 ml. ulei
  • 200 ml. apă
  • 1 lingură condimente pentru pește
  • 1 lingură suc de lămâie
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-un vas termorezistent, torni uleiul, apoi așezi legumele în straturi: ceapă + usturoi, fasole verde, morcovi, mazăre, ardei, porumb.

  • Pasul 2

    Presari sare, așezi fileurile de pește condimentate, stropești totul cu sucul de lămâie și dai la cuptor(preîncălzit), pentru 45 de minute. Servești imediat.