Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Lup de mare cu spanac

Peștele cu spanac este un preparat rafinat, sănătos și plin de savoare. Liliana Fedeleș

Pași de preparare

  • Curăță peștii. Stropește-i cu zeama de lămâie, condimentează-i după gust și dă puțin la rece (stropit cu zeama de lămâie, peștele nu se rupe în timpul prăjirii).
  • Spală prazul și taie-l în rondele subțiri. Pune ulei la încins și călește mai întâi prazul, apoi spanacul congelat.
  • Când verdețurile s-au înmuiat, iar zeama pe care o lasă a scăzut, stinge focul, potrivește de sare și amestecă bine cu parmezanul. Umple peștele cu acestă compoziție, prinde cu scobitori, tăvălește-l prin pesmet și prăjește-l în ulei bine încins. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Lup de mare cu spanac
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 300 g Spanac tocat Bonduelle
  • 2 pești proaspeți
  • 1 praz
  • 3-4 lingurițe cu parmezan
  • 3-4 lingurițe pesmet auriu
  • 1 lămâie
  • 100 ml. ulei de măsline
  • Sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Curăță peștii. Stropește-i cu zeama de lămâie, condimentează-i după gust și dă puțin la rece (stropit cu zeama de lămâie, peștele nu se rupe în timpul prăjirii).

  • Pasul 2

    Spală prazul și taie-l în rondele subțiri. Pune ulei la încins și călește mai întâi prazul, apoi spanacul congelat.

  • Pasul 3

    Când verdețurile s-au înmuiat, iar zeama pe care o lasă a scăzut, stinge focul, potrivește de sare și amestecă bine cu parmezanul. Umple peștele cu acestă compoziție, prinde cu scobitori, tăvălește-l prin pesmet și prăjește-l în ulei bine încins. Poftă bună!