Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pește cu lămâie și fasole galbenă

O rețetă ușoară și delicioasă.

Pași de preparare

  • Într-o tigaie se încinge untul, și se prăjește peștele tăiat cubulețe împreună cu morcovii.

  • Când s-au înmuiat, se adaugă frișca pentru gătit, fasolea galbenă, zeama de lămâie și coaja rasă, sare și piper.

  • Se amestecă bine, se lasă la fiert încă 4-5 min. pentru a se combina gusturile, după care se pune peste spaghete, și se servește fierbinte.

Rețete care te-ar putea interesa

Pește cu lămâie și fasole galbenă
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 300 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
  • 2 linguri unt
  • 500 g file de pește cu carne albă, tăiat cubulețe
  • 2 morcovi de mărime medie, tăiați rondele
  • 40 ml. frișcă pentru gătit
  • Zeamă și coaja rasă de la 2 lămâi
  • Sare după gust
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie se încinge untul, și se prăjește peștele tăiat cubulețe împreună cu morcovii.

  • Pasul 2

    Când s-au înmuiat, se adaugă frișca pentru gătit, fasolea galbenă, zeama de lămâie și coaja rasă, sare și piper.

  • Pasul 3

    Se amestecă bine, se lasă la fiert încă 4-5 min. pentru a se combina gusturile, după care se pune peste spaghete, și se servește fierbinte.