Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pește cu lămâie și fasole galbenă

O rețetă ușoară și delicioasă.

Pași de preparare

  • Într-o tigaie se încinge untul, și se prăjește peștele tăiat cubulețe împreună cu morcovii.

  • Când s-au înmuiat, se adaugă frișca pentru gătit, fasolea galbenă, zeama de lămâie și coaja rasă, sare și piper.

  • Se amestecă bine, se lasă la fiert încă 4-5 min. pentru a se combina gusturile, după care se pune peste spaghete, și se servește fierbinte.

Rețete care te-ar putea interesa

Pește cu lămâie și fasole galbenă
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/fasole-galbena-foarte-fina-pastai-rotunde-taiate-vapeur">300 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle</a></p>
  • <p>2 linguri unt</p>
  • <p>500 g file de pește cu carne albă, tăiat cubulețe</p>
  • <p>2 morcovi de mărime medie, tăiați rondele</p>
  • <p>40 ml. frișcă pentru gătit</p>
  • <p>Zeamă și coaja rasă de la 2 lăm&acirc;i</p>
  • <p>Sare după gust</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie se încinge untul, și se prăjește peștele tăiat cubulețe împreună cu morcovii.

  • Pasul 2

    Când s-au înmuiat, se adaugă frișca pentru gătit, fasolea galbenă, zeama de lămâie și coaja rasă, sare și piper.

  • Pasul 3

    Se amestecă bine, se lasă la fiert încă 4-5 min. pentru a se combina gusturile, după care se pune peste spaghete, și se servește fierbinte.