Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Penne cu ciuperci și caracatiță

Penne cu ciuperci și caracatiță. Georgeta Leonte

Pași de preparare

 • Curățăm ceapa și o tăiem mărunt. La fel procedăm și cu usturoiul. Într-o tigaie încingem uleiul de măsline și adăugăm 3 linguri de apă. Sotăm ceapa și usturoiul câteva minute. Adăugăm apoi ciupercile, adăugăm sare și lăsăm să fiarbă până scade tot lichidul lăsat de ciuperci (aproximativ 10 minute). Stingem focul și adăugăm untul tăiat bucățele, busuiocul și pătrunjelul tocat mărunt. Amestecăm bine până se omogenizează.

 • Între timp fierbem pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor, apoi le scurgem de apă. Prăjim caracatița în ulei de măsline, timp de 10 - 15 minute, până se rumenește frumos.

 • Punem ciupercile și caracatița peste paste și amestecăm până se omogenizează. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Penne cu ciuperci și caracatiță
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Curățăm ceapa și o tăiem mărunt. La fel procedăm și cu usturoiul. Într-o tigaie încingem uleiul de măsline și adăugăm 3 linguri de apă. Sotăm ceapa și usturoiul câteva minute. Adăugăm apoi ciupercile, adăugăm sare și lăsăm să fiarbă până scade tot lichidul lăsat de ciuperci (aproximativ 10 minute). Stingem focul și adăugăm untul tăiat bucățele, busuiocul și pătrunjelul tocat mărunt. Amestecăm bine până se omogenizează.

 • Pasul 2

  Între timp fierbem pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor, apoi le scurgem de apă. Prăjim caracatița în ulei de măsline, timp de 10 - 15 minute, până se rumenește frumos.

 • Pasul 3

  Punem ciupercile și caracatița peste paste și amestecăm până se omogenizează. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.