1. >Rețete
  2. >Penne cu ciuperci și caracatiță

Penne cu ciuperci și caracatiță

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

300 g paste (penne)

1 ceapă

4 căței usturoi

3 linguri ulei de măsline

4 buc. caracatiță

Sare

50 g unt

Piper

Busuioc

Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

300 g paste (penne)

1 ceapă

4 căței usturoi

3 linguri ulei de măsline

4 buc. caracatiță

Sare

50 g unt

Piper

Busuioc

Pătrunjel
  1. Pași 1
    Curățăm ceapa și o tăiem mărunt. La fel procedăm și cu usturoiul. Într-o tigaie încingem uleiul de măsline și adăugăm 3 linguri de apă. Sotăm ceapa și usturoiul câteva minute. Adăugăm apoi ciupercile, adăugăm sare și lăsăm să fiarbă până scade tot lichidul lăsat de ciuperci (aproximativ 10 minute). Stingem focul și adăugăm untul tăiat bucățele, busuiocul și pătrunjelul tocat mărunt. Amestecăm bine până se omogenizează.
  2. Pași 2
    Între timp fierbem pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor, apoi le scurgem de apă. Prăjim caracatița în ulei de măsline, timp de 10 - 15 minute, până se rumenește frumos.
  3. Pași 3
    Punem ciupercile și caracatița peste paste și amestecăm până se omogenizează. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...

    O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.