Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pate de vinete cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Marinescu Aurelian Costel.

Pași de preparare

  • Tocăm ceapa fin și o punem la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm ciupercile scurse bine și clătite.

  • Lăsăm 2-3 minute la foc, apoi dăm jos. Punem compoziția într-un bol împreună cu roșiile deshidratate și o mixăm, dar nu de tot. Tocăm mărunt vinetele și amestecăm cele 2 compoziții.

  • Potrivim de sare și piper, punem usturoiul și pătrunjelul tocate fin. Omogenizăm compoziția și o servim pe pâine prăjită.

  • Dacă doriți, puteți adăuga la compoziție încă 1-2 linguri de ulei de măsline.

Rețete care te-ar putea interesa

Pate de vinete cu ciuperci
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 100 g Ciuperci feliate Bonduelle

  • 250 g vinete coapte

  • 1 ceapă

  • 4-5 felii roșii deshidratate din ulei

  • 1 cățel de usturoi

  • 2 linguri ulei de măsline

  • Sare

  • Piper

  • Pătrunjel verde

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm ceapa fin și o punem la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm ciupercile scurse bine și clătite.

  • Pasul 2

    Lăsăm 2-3 minute la foc, apoi dăm jos. Punem compoziția într-un bol împreună cu roșiile deshidratate și o mixăm, dar nu de tot. Tocăm mărunt vinetele și amestecăm cele 2 compoziții.

  • Pasul 3

    Potrivim de sare și piper, punem usturoiul și pătrunjelul tocate fin. Omogenizăm compoziția și o servim pe pâine prăjită.

  • Pasul 4

    Dacă doriți, puteți adăuga la compoziție încă 1-2 linguri de ulei de măsline.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.