1. >Rețete
  2. >Pate de vinete cu ciuperci

Pate de vinete cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle

250 g vinete coapte

1 ceapă

4-5 felii roșii deshidratate din ulei

1 cățel de usturoi

2 linguri ulei de măsline

Sare

Piper

Pătrunjel verde
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle

250 g vinete coapte

1 ceapă

4-5 felii roșii deshidratate din ulei

1 cățel de usturoi

2 linguri ulei de măsline

Sare

Piper

Pătrunjel verde
  1. Pași 1
    Tocăm ceapa fin și o punem la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm ciupercile scurse bine și clătite.
  2. Pași 2
    Lăsăm 2-3 minute la foc, apoi dăm jos. Punem compoziția într-un bol împreună cu roșiile deshidratate și o mixăm, dar nu de tot. Tocăm mărunt vinetele și amestecăm cele 2 compoziții.
  3. Pași 3
    Potrivim de sare și piper, punem usturoiul și pătrunjelul tocate fin. Omogenizăm compoziția și o servim pe pâine prăjită.
  4. Pași 4
    Dacă doriți, puteți adăuga la compoziție încă 12 linguri de ulei de măsline.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...

    O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.