Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Păstrăv cu fasole verde și păstăi

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Mihai Ardelean

Pași de preparare

  • Se tapetează o tavă cu unt, se pun bucățile de pește condimentate cu condiment de pește, chilii și busuioc. Se pun în cuptor 20-25 de minute, la foc potrivit.
  • Separat, se pregătește o tigaie în care se pune untul și fasolea verde păstăi, peste care se pune delicat, chilli, usturoiul pisat. Se călesc la foc mic, după care se adaugă puțină apă și se lasă la fiert ușor 10 minute.
  • Se așează peștele pe un platou cu păstăile și se servește cald. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Păstrăv cu fasole verde și păstăi
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 500 g păstrav
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură delicat
  • 50 g unt
  • 1 praf chilli
  • 1 lingură busuioc
  • 1 lingură condiment de peste
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se tapetează o tavă cu unt, se pun bucățile de pește condimentate cu condiment de pește, chilii și busuioc. Se pun în cuptor 20-25 de minute, la foc potrivit.

  • Pasul 2

    Separat, se pregătește o tigaie în care se pune untul și fasolea verde păstăi, peste care se pune delicat, chilli, usturoiul pisat. Se călesc la foc mic, după care se adaugă puțină apă și se lasă la fiert ușor 10 minute.

  • Pasul 3

    Se așează peștele pe un platou cu păstăile și se servește cald. Poftă bună!