Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Paste cu ton și legume

O reteta ușoară, dar delicioasă. Alina Cercel

Pași de preparare

  • Pastele se pun la fiert timp de 15 minute, apoi se pun la scurs. Morcovii se curăță, se spală bine și se taie rondele, iar mazărea se clătește sub un jet de apă.
  • Într-o tigaie se călește puțin tonul, se adaugă mazărea, morcovii și se lasă 15 minute până când morcovii se înmoaie puțin.
  • Se condimentează după gust și se pun peste pastele scurse.

Rețete care te-ar putea interesa

Paste cu ton și legume
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 1 conservă de ton mărunțit
  • 2 morcovi potriviți
  • 300 g paste
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pastele se pun la fiert timp de 15 minute, apoi se pun la scurs. Morcovii se curăță, se spală bine și se taie rondele, iar mazărea se clătește sub un jet de apă.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie se călește puțin tonul, se adaugă mazărea, morcovii și se lasă 15 minute până când morcovii se înmoaie puțin.

  • Pasul 3

    Se condimentează după gust și se pun peste pastele scurse.