Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Spirale cu sos de spanac și mazăre

O rețetă de paste delicioasă și sănătoasă. Cercel Mihaela

Pași de preparare

  • Fierbem 3 minute mazărea și spanacul într-un vas cu puțină apă. Le scurgem și păstrăm zeama.

  • Mărunțim fisticul fin (oprim o parte când este grosier pentru decor). Adăugăm peste el busuiocul, parmezanul și uleiul și mixăm până devine o pastă omogenă.

  • Turnăm pasta peste mazăre și spanac, punem sare, piper și smântână și mixăm toate ingredientele. Fierbem pastele al dente în apă cu sare, apoi le scurgem. Turnăm sosul peste ele și amestecăm.

  • Dacă este nevoie, putem adăuga puțină apă din cea în care am fiert mazărea și spanacul. Servim pastele cu parmezan ras și fistic presărate deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Spirale cu sos de spanac și mazăre
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Spanac frunze întregi Bonduelle
  • 200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 400 g paste spirale
  • Sare
  • Busuioc
  • 2-3 linguri Parmezan ras + pentru decor
  • 50 g fistic
  • 200 ml. smântână pentru gătit
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbem 3 minute mazărea și spanacul într-un vas cu puțină apă. Le scurgem și păstrăm zeama.

  • Pasul 2

    Mărunțim fisticul fin (oprim o parte când este grosier pentru decor). Adăugăm peste el busuiocul, parmezanul și uleiul și mixăm până devine o pastă omogenă.

  • Pasul 3

    Turnăm pasta peste mazăre și spanac, punem sare, piper și smântână și mixăm toate ingredientele. Fierbem pastele al dente în apă cu sare, apoi le scurgem. Turnăm sosul peste ele și amestecăm.

  • Pasul 4

    Dacă este nevoie, putem adăuga puțină apă din cea în care am fiert mazărea și spanacul. Servim pastele cu parmezan ras și fistic presărate deasupra.