1. >Rețete
  2. >Spirale cu sos de spanac și mazăre

Spirale cu sos de spanac și mazăre

O rețetă de paste delicioasă și sănătoasă.
Ușor
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
200 g Spanac frunze întregi Bonduelle

200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

400 g paste spirale

Sare

Busuioc

2-3 linguri Parmezan ras + pentru decor

50 g fistic

200 ml. smântână pentru gătit

2 linguri ulei de măsline

Piper
Ingrediente pentru 3 persoane
200 g Spanac frunze întregi Bonduelle

200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

400 g paste spirale

Sare

Busuioc

2-3 linguri Parmezan ras + pentru decor

50 g fistic

200 ml. smântână pentru gătit

2 linguri ulei de măsline

Piper
  1. Pași 1
    Fierbem 3 minute mazărea și spanacul într-un vas cu puțină apă. Le scurgem și păstrăm zeama.
  2. Pași 2
    Mărunțim fisticul fin (oprim o parte când este grosier pentru decor). Adăugăm peste el busuiocul, parmezanul și uleiul și mixăm până devine o pastă omogenă.
  3. Pași 3
    Turnăm pasta peste mazăre și spanac, punem sare, piper și smântână și mixăm toate ingredientele. Fierbem pastele al dente în apă cu sare, apoi le scurgem. Turnăm sosul peste ele și amestecăm.
  4. Pași 4
    Dacă este nevoie, putem adăuga puțină apă din cea în care am fiert mazărea și spanacul. Servim pastele cu parmezan ras și fistic presărate deasupra.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă