Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Paste cu spanac

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Claudiu Cercel

Pași de preparare

  • Se pun pastele la foc pentru 8-10 minute și se strecoară.
  • Usturoiul se taie mărunt și se călește în puțin ulei de măsline, însă nu se lasă să se rumenească, pentru a nu-și pierde gustul.
  • Se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se mai lasă 5 minute la foc mediu.
  • Apoi adăugăm pastele și cașcavalul ras și se mai lasă 2-3 minute, după care se pot servi cu un praf de curry.

Rețete care te-ar putea interesa

Paste cu spanac
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 500 g paste
  • 200 g cașcaval
  • 4 căței usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Curry
  • 2 linguri ulei de măsline
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pun pastele la foc pentru 8-10 minute și se strecoară.

  • Pasul 2

    Usturoiul se taie mărunt și se călește în puțin ulei de măsline, însă nu se lasă să se rumenească, pentru a nu-și pierde gustul.

  • Pasul 3

    Se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se mai lasă 5 minute la foc mediu.

  • Pasul 4

    Apoi adăugăm pastele și cașcavalul ras și se mai lasă 2-3 minute, după care se pot servi cu un praf de curry.