Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Paste cu pesto și mazăre

Paste tagliolini negre cu pesto și mazăre. Cristina Mihaela Oprea

Pași de preparare

  • Punem pastele la fiert în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  • Când sunt fierte, le scurgem de apă și le trecem printr-un jet de apă rece. Între timp, curățăm prazul și îl tăiem rondele.
  • Într-o tigaie încingem uleiul și adăugăm rondelele de praz. Lăsăm câteva minute la călit, până se înmoaie, apoi adăugăm 2 linguri de pesto și un polonic din apa în care au fiert pastele. Lăsăm să fiarbă până scade apa.
  • Adăugăm apoi pastele și mazărea scurse de apă și amestecăm până se omogenizează. Potrivim de sare și piper și servim calde. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Paste cu pesto și mazăre
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (200 g) Mazăre verde dulce boabe Bonduelle
  • 200 g paste
  • 1 fir praz
  • 2 linguri pesto
  • 1 lingură ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem pastele la fiert în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

  • Pasul 2

    Când sunt fierte, le scurgem de apă și le trecem printr-un jet de apă rece. Între timp, curățăm prazul și îl tăiem rondele.

  • Pasul 3

    Într-o tigaie încingem uleiul și adăugăm rondelele de praz. Lăsăm câteva minute la călit, până se înmoaie, apoi adăugăm 2 linguri de pesto și un polonic din apa în care au fiert pastele. Lăsăm să fiarbă până scade apa.

  • Pasul 4

    Adăugăm apoi pastele și mazărea scurse de apă și amestecăm până se omogenizează. Potrivim de sare și piper și servim calde. Poftă bună!