1. >Rețete
  2. >Paste cu pesto și mazăre

Paste cu pesto și mazăre

Paste tagliolini negre cu pesto și mazăre.
Ușor
4 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde dulce boabe Bonduelle

200 g paste

1 fir praz

2 linguri pesto

1 lingură ulei de măsline

Sare

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde dulce boabe Bonduelle

200 g paste

1 fir praz

2 linguri pesto

1 lingură ulei de măsline

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Punem pastele la fiert în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Pași 2
    Când sunt fierte, le scurgem de apă și le trecem printr-un jet de apă rece. Între timp, curățăm prazul și îl tăiem rondele.
  3. Pași 3
    Într-o tigaie încingem uleiul și adăugăm rondelele de praz. Lăsăm câteva minute la călit, până se înmoaie, apoi adăugăm 2 linguri de pesto și un polonic din apa în care au fiert pastele. Lăsăm să fiarbă până scade apa.
  4. Pași 4
    Adăugăm apoi pastele și mazărea scurse de apă și amestecăm până se omogenizează. Potrivim de sare și piper și servim calde. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Zucchini umpluți cu legume

    Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!