Pași de preparare
-
Umplem o oală cu apă și o punem la fiert la foc mare. Când apa ajunge la fierbere, adaugăm puțină sare și în mai puțin de 1 minut adaugăm pastele și amestecăm ușor, din când în când, până la terminarea procesului de fierbere (vezi pe pachet timpul de fierbere indicat).
-
Între timp pregătim legumele. Tăiem ceapa mărunt, brânza, măslinele. Într-o cratiță cu puțin ulei, călim ceapa la foc mic peste care adăugam amestecul de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle și lăsăm 4 minute să se gătească al dente. Adăugăm usturoiul felii, măslinele și sosul de roșii, condimentăm cu piper și mai lăsăm 4 minute pe foc.
-
Strecurăm pastele, gustăm pentru a verifica că s-au fiert conform preferințelor personale. În farfurie adâncă, punem pastele, amestecul de legume deasupra și pe marginea farfuriei câteva bucăți de telemea de vacă tăiată cuburi. Presărăm cu parmezan ras.