Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Paste mediteraneene

O porție de paste gustose asezonate cu un mix complex de legume mediteraneene!

Pași de preparare

 • Umplem o oală cu apă și o punem la fiert la foc mare. Când apa ajunge la fierbere, adaugăm puțină sare și în mai puțin de 1 minut adaugăm pastele și amestecăm ușor, din când în când, până la terminarea procesului de fierbere (vezi pe pachet timpul de fierbere indicat).

 • Între timp pregătim legumele. Tăiem ceapa mărunt, brânza, măslinele. Într-o cratiță cu puțin ulei, călim ceapa la foc mic peste care adăugam amestecul de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle și lăsăm 4 minute să se gătească al dente. Adăugăm usturoiul felii, măslinele și sosul de roșii, condimentăm cu piper și mai lăsăm 4 minute pe foc.

 • Strecurăm pastele, gustăm pentru a verifica că s-au fiert conform preferințelor personale. În farfurie adâncă, punem pastele, amestecul de legume deasupra și pe marginea farfuriei câteva bucăți de telemea de vacă tăiată cuburi. Presărăm cu parmezan ras.

Rețete care te-ar putea interesa

Paste mediteraneene
6 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Umplem o oală cu apă și o punem la fiert la foc mare. Când apa ajunge la fierbere, adaugăm puțină sare și în mai puțin de 1 minut adaugăm pastele și amestecăm ușor, din când în când, până la terminarea procesului de fierbere (vezi pe pachet timpul de fierbere indicat).

 • Pasul 2

  Între timp pregătim legumele. Tăiem ceapa mărunt, brânza, măslinele. Într-o cratiță cu puțin ulei, călim ceapa la foc mic peste care adăugam amestecul de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle și lăsăm 4 minute să se gătească al dente. Adăugăm usturoiul felii, măslinele și sosul de roșii, condimentăm cu piper și mai lăsăm 4 minute pe foc.

 • Pasul 3

  Strecurăm pastele, gustăm pentru a verifica că s-au fiert conform preferințelor personale. În farfurie adâncă, punem pastele, amestecul de legume deasupra și pe marginea farfuriei câteva bucăți de telemea de vacă tăiată cuburi. Presărăm cu parmezan ras.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.