Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Paste integrale cu creveți și spanac

O cină spectaculoasă, ușor de pregătit

Pași de preparare

  • Punem apa la fiert cu sare, adăugăm pastele și lăsăm să fiarbă in funcție de timpul indicat pe ambalaj pentru paste.

  • Călim într-o tigaie usturoiul tocat în unt, apoi ardeiul gras tăiat în fâșii, ardeiul iute și creveții, amestecăm și asezonăm cu sare și piper. Stropim cu zeama de la un lime, apoi cu vin, lăsăm să iasă alcoolul din ei și putem adăuga spanacul.

  • Adăugăm peste compoziția din tigaie pastele, fierbem 3-4 minute și adăugăm roșiile cherry, supa pe bază de legume, unt, chives și parmezan pe deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Paste integrale cu creveți și spanac
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 100 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

  • 200 g paste integrale (fusilli, penne)

  • 150 g creveți decorticați 26/30

  • 1 ardei gras

  • 1 ardei iute

  • 10 roșii cherry

  • 1/2 lime

  • 100 g parmezan

  • 1 căpățână usturoi

  • 50 ml vin alb

  • 50 ml supă bază de legume

  • 30 g unt

  • Chives

  • Ierburi aromatice

  • Sare

  • Piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem apa la fiert cu sare, adăugăm pastele și lăsăm să fiarbă in funcție de timpul indicat pe ambalaj pentru paste.

  • Pasul 2

    Călim într-o tigaie usturoiul tocat în unt, apoi ardeiul gras tăiat în fâșii, ardeiul iute și creveții, amestecăm și asezonăm cu sare și piper. Stropim cu zeama de la un lime, apoi cu vin, lăsăm să iasă alcoolul din ei și putem adăuga spanacul.

  • Pasul 3

    Adăugăm peste compoziția din tigaie pastele, fierbem 3-4 minute și adăugăm roșiile cherry, supa pe bază de legume, unt, chives și parmezan pe deasupra.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.