Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Paste de primăvară cu mazăre și sparanghel

O rețetă fresh, care aduce primăvara în farfuria ta! Mineralele, aminoacizii și vitaminele vor fi asigurate de această combinație de paste cu legume, iar tu îți vei recăpăta energia.

Pași de preparare

  • Punem pastele la fiert cu puțină sare. 

  • Punem ceapa tocată la rumenit într-o tigaie mare. Adaugăm usturoiul tocat și sparanghelul. Condimentăm cu sare și piper iar apoi adăugăm mazărea.

  • Se adaugă pastele și se amestecă.
    Punem conținutul într-un bol mare. Adăugăm coaja și zeama de lămâie, ierburile aromatice și samburii de pin. Gratinăm cu parmezan ras.

Rețete care te-ar putea interesa

Paste de primăvară cu mazăre și sparanghel
2 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
  • 400 gr Mazăre verde boabe dulce, Bonduelle

  • 150 gr sparanghel

  • 100 gr paste integrale

  • 30 gr unt

  • 20 gr parmezan

  • 1/2 ceapă roșie

  • usturoi

  • coajă de lămâie

  • zeamă de lămâie

  • muguri de pin (opțional)

  • mix de ierburi aromatice

  • ulei de măsline

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem pastele la fiert cu puțină sare. 

  • Pasul 2

    Punem ceapa tocată la rumenit într-o tigaie mare. Adaugăm usturoiul tocat și sparanghelul. Condimentăm cu sare și piper iar apoi adăugăm mazărea.

  • Pasul 3

    Se adaugă pastele și se amestecă.
    Punem conținutul într-un bol mare. Adăugăm coaja și zeama de lămâie, ierburile aromatice și samburii de pin. Gratinăm cu parmezan ras.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.