1. >Rețete
  2. >Paste de primăvară cu mazăre și sparanghel

Paste de primăvară cu mazăre și sparanghel

O rețetă fresh, care aduce primăvara în farfuria ta! Mineralele, aminoacizii și vitaminele vor fi asigurate de această combinație de paste cu legume, iar tu îți vei recăpăta energia.
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Mazăre verde boabe dulce, Bonduelle

150 gr sparanghel

100 gr paste integrale

30 gr unt

20 gr parmezan

1/2 ceapă roșie

usturoi

coajă de lămâie

zeamă de lămâie

muguri de pin (opțional)

mix de ierburi aromatice

ulei de măsline

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Mazăre verde boabe dulce, Bonduelle

150 gr sparanghel

100 gr paste integrale

30 gr unt

20 gr parmezan

1/2 ceapă roșie

usturoi

coajă de lămâie

zeamă de lămâie

muguri de pin (opțional)

mix de ierburi aromatice

ulei de măsline

sare

piper
  1. Pași 1
    Punem pastele la fiert cu puțină sare.
  2. Pași 2
    Punem ceapa tocată la rumenit într-o tigaie mare. Adaugăm usturoiul tocat și sparanghelul. Condimentăm cu sare și piper iar apoi adăugăm mazărea.
  3. Pași 3
    Se adaugă pastele și se amestecă.Punem conținutul într-un bol mare. Adăugăm coaja și zeama de lămâie, ierburile aromatice și samburii de pin. Gratinăm cu parmezan ras.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Dorada cu creveți și garnitură de legume

    Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu o salată de legume.

  • Couscous crocant cu șofran și mazăre

    O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....

  • Pui cu Piure din legume verzi

    Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...