Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Paste de orez cu legume și creveți

Paste de orez cu legume și creveți. Cristian Creangă

Pași de preparare

  • Într-o tigaie tip Wok se pune la prăjit la foc iute ghimbirul, usturoiul tăiat mărunt și fulgii de chili.

  • Se prăjesc aproximativ 2 minute, se adaugă apoi ceapa tăiată puțin mai mare, apoi morcovul și ardeiul gras, care au fost tăiați sub formă de tăiței foarte subțiri.

  • După ce s-au sotat aproximativ 5 minute, se adaugă creveții și buchetele de broccoli, care în prealabil au fost fierte separat timp de maxim 3 minute. Se continuă gătirea aproximativ 5-6 minute, se condimentează cu sos de soia și sos de pește.

  • Se adaugă pastele de orez, care au fost ținute în apă fierbinte 5-6 minute și se mai gătesc în tigaie încă 2 minute. Se presară deasupra semințe de susan, care au fost puțin rumenite în tigaie. Multitudine de culori și delicios! Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Paste de orez cu legume și creveți
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 1 pachet 400 g paste de orez
  • 14 creveți prefierți
  • 1 ardei roșu
  • 1 ceapă roșie
  • 4 căței de usturoi
  • 1/2 linguriță fulgi de chili
  • 2 cm. rădăcina de ghimbir
  • 3 linguri ulei de măsline
  • Sos de soia
  • Semințe de susan
  • Sos de peste
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie tip Wok se pune la prăjit la foc iute ghimbirul, usturoiul tăiat mărunt și fulgii de chili.

  • Pasul 2

    Se prăjesc aproximativ 2 minute, se adaugă apoi ceapa tăiată puțin mai mare, apoi morcovul și ardeiul gras, care au fost tăiați sub formă de tăiței foarte subțiri.

  • Pasul 3

    După ce s-au sotat aproximativ 5 minute, se adaugă creveții și buchetele de broccoli, care în prealabil au fost fierte separat timp de maxim 3 minute. Se continuă gătirea aproximativ 5-6 minute, se condimentează cu sos de soia și sos de pește.

  • Pasul 4

    Se adaugă pastele de orez, care au fost ținute în apă fierbinte 5-6 minute și se mai gătesc în tigaie încă 2 minute. Se presară deasupra semințe de susan, care au fost puțin rumenite în tigaie. Multitudine de culori și delicios! Poftă bună!