Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Paste cremoase cu mazăre și sparanghel

Dacă ai poftă de niște paste delicioase, fără carne, doar cu legume, această rețetă este perfectă! Este simplu de gătit și vei mai vrea o porție!

Pași de preparare

 • Tăiem mărunt frunzele de busuioc, coriandrul și cimbrul și le amestecăm cu crema de brânză.

 • Fierbem pastele în apă cu sare și puțin ulei de măsline. Timpul de fierbere diferă în funcție de fiecare tip de paste în parte, dar în general este de cca 15 minute. Înainte cu 3 minute să fie gata pastele, adăugăm sparanghelul și mazărea la fiert peste ele. După ce au fiert împreună, le strecurăm și păstrăm o cană din lichidul în care au fiert.

 • Punem pastele și legumele într-o tigaie și adăugăm crema de brânză cu verdețurile proaspete. Radem apoi o lămâie și adăugăm un strop de zeama acesteia. Turnăm și lichidul rămas de la fierberea pastelor, condimentăm cu sare și piper. Lăsăm pe foc până când pastele capătă o textură cremoasă.

Rețete care te-ar putea interesa

Paste cremoase cu mazăre și sparanghel
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tăiem mărunt frunzele de busuioc, coriandrul și cimbrul și le amestecăm cu crema de brânză.

 • Pasul 2

  Fierbem pastele în apă cu sare și puțin ulei de măsline. Timpul de fierbere diferă în funcție de fiecare tip de paste în parte, dar în general este de cca 15 minute. Înainte cu 3 minute să fie gata pastele, adăugăm sparanghelul și mazărea la fiert peste ele. După ce au fiert împreună, le strecurăm și păstrăm o cană din lichidul în care au fiert.

 • Pasul 3

  Punem pastele și legumele într-o tigaie și adăugăm crema de brânză cu verdețurile proaspete. Radem apoi o lămâie și adăugăm un strop de zeama acesteia. Turnăm și lichidul rămas de la fierberea pastelor, condimentăm cu sare și piper. Lăsăm pe foc până când pastele capătă o textură cremoasă.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.