Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Paste cu broccoli și brânză

O rețetă sănătoasă și delicioasă de paste. Cercel Mihaela

Pași de preparare

 • Tocăm ceapa fin și o călim în uleiul încins. Adăugăm broccoli ușor dezghețat, mai lăsăm 2-3 minute, apoi stingem cu supă de legume.

 • Lăsăm să fiarbă 5 minute, apoi scoatem 2-3 bucățele broccoli pe care le oprim pentru decor și mixăm compoziția. Adăugăm brânză, 30 g parmezan ras, sare, piper măcinat și punem din nou la foc, să dea un clocot .

 • Între timp, fierbem pastele în apă clocotită cu sare. Servim pastele cu sos de brânză și bucățelele de broccoli oprite. Deasupra presărăm restul de parmezan oprit.

Rețete care te-ar putea interesa

Paste cu broccoli și brânză
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tocăm ceapa fin și o călim în uleiul încins. Adăugăm broccoli ușor dezghețat, mai lăsăm 2-3 minute, apoi stingem cu supă de legume.

 • Pasul 2

  Lăsăm să fiarbă 5 minute, apoi scoatem 2-3 bucățele broccoli pe care le oprim pentru decor și mixăm compoziția. Adăugăm brânză, 30 g parmezan ras, sare, piper măcinat și punem din nou la foc, să dea un clocot .

 • Pasul 3

  Între timp, fierbem pastele în apă clocotită cu sare. Servim pastele cu sos de brânză și bucățelele de broccoli oprite. Deasupra presărăm restul de parmezan oprit.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.