Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole franțuzească prăjită

Un fel minunat de mâncare vegetariană cu gust de pește.

Pași de preparare

  • După spălare, uniți păstăile câte 3-4 folosind scobitori. Apoi, se rulează în făină și se prăjesc.
  • Odată ce se răcesc, înmuiați-le din nou în ou și pătrunjel tocat, iar apoi în pesmet, semințe de susan și piper.
  • Se prăjesc în ulei încins și când s-au răcit, îndepartati cu grijă scobitorile. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole franțuzească prăjită
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
  • 2 linguri făină
  • 4 linguri ulei
  • 2 ouă
  • Sare
  • Piper
  • Semințe de susan
  • 2 linguri pesmet
Pași de preparare
  • Pasul 1

    După spălare, uniți păstăile câte 3-4 folosind scobitori. Apoi, se rulează în făină și se prăjesc.

  • Pasul 2

    Odată ce se răcesc, înmuiați-le din nou în ou și pătrunjel tocat, iar apoi în pesmet, semințe de susan și piper.

  • Pasul 3

    Se prăjesc în ulei încins și când s-au răcit, îndepartati cu grijă scobitorile. Poftă bună!