Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pasta Fazol, ciorba de fasole în stil adriatic

Rețeta perfectă pentru un prânz în familie.

Pași de preparare

  • Tocăm cubulețe ceapa, țelina, morcovii, usturoiul și ardeiul. Le punem la călit într-o oală cu puțin ulei și condimentam cu boia de ardei, cimbrișor, sare și piper după gust.

  • După ce legumele s-au călit în ulei, adăugăm apa, costița afumată și lăsăm totul să fiarbă pentru câteva minute. Ulterior adăugăm sosul de roșii și fasolea Cannellini și le mai lăsăm la fiert.

  • După ce a fiert totul, iar carnea s-a desprins de pe oase, acestea se vor îndeparta și se vor pune intr-un bol separat. În cazul în care se dorește o compoziție mai groasă, luăm o parte din conținut, îl blenduim și îl adăugăm la loc în oală. 

  • Adăugăm pastele și lăsăm totul să fiarba până când acestea sunt gata. Dacă este necesar, mai adăugăm apă. 

  • După ce au fiert și pastele, se pun porțiile în boluri, se presară pătrunjel, iar ciorba este gata de servire.

Rețete care te-ar putea interesa

Pasta Fazol, ciorba de fasole în stil adriatic
4 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 300 g Cannellini fasole albă boabe Vapeur BONDUELLE

  • 250 g sos de roșii

  • 150 g paste (melcișori)

  • 500 ml apă

  • 1 costiță afumată

  • 2 morcovi

  • 1 ceapă albă

  • 1 țelină albă

  • 1 cățel de usturoi

  • 1/2 ardei capia

  • 1 lingură de ulei

  • o crenguță de cimbrișor

  • boia de ardei dulce

  • pătrunjel

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm cubulețe ceapa, țelina, morcovii, usturoiul și ardeiul. Le punem la călit într-o oală cu puțin ulei și condimentam cu boia de ardei, cimbrișor, sare și piper după gust.

  • Pasul 2

    După ce legumele s-au călit în ulei, adăugăm apa, costița afumată și lăsăm totul să fiarbă pentru câteva minute. Ulterior adăugăm sosul de roșii și fasolea Cannellini și le mai lăsăm la fiert.

  • Pasul 3

    După ce a fiert totul, iar carnea s-a desprins de pe oase, acestea se vor îndeparta și se vor pune intr-un bol separat. În cazul în care se dorește o compoziție mai groasă, luăm o parte din conținut, îl blenduim și îl adăugăm la loc în oală. 

  • Pasul 4

    Adăugăm pastele și lăsăm totul să fiarba până când acestea sunt gata. Dacă este necesar, mai adăugăm apă. 

  • Pasul 5

    După ce au fiert și pastele, se pun porțiile în boluri, se presară pătrunjel, iar ciorba este gata de servire.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.