1. >Rețete
  2. >Papricaș

Papricaș

Papricaș este o specialitate tradițională maghiară, ale cărei ingrediente de bază sunt ardeiul și carnea, cu aromă caracteristică de smântână acră.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
0.6 kg Carne de porc sau de pui (de exemplu: piept de pui)

3 ardei

2 roșii

1 ceapă

1 lingură de făină

Ulei

Sare

100 ml. smântână acră

Boia de ardei
Ingrediente pentru 2 persoane
0.6 kg Carne de porc sau de pui (de exemplu: piept de pui)

3 ardei

2 roșii

1 ceapă

1 lingură de făină

Ulei

Sare

100 ml. smântână acră

Boia de ardei
  1. Pași 1
    Se toacă ceapa, se lasă să se călească în ulei. Se adaugă carnea tăiată în cuburi și boiaua de ardei, prăjindu-se un pic, după care se varsă un pahar de apă și se fierbe încă un pic la aburi.
  2. Pași 2
    Se adaugă ardeii și roșiile.
  3. Pași 3
    Se amestecă făina cu 3 linguri de apă și smântână, și se adaugă peste carne și legume, amestecând până începe să fiarbă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și ou la tigaie

    Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...