Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Papricaș

Papricaș este o specialitate tradițională maghiară, ale cărei ingrediente de bază sunt ardeiul și carnea, cu aromă caracteristică de smântână acră.

Pași de preparare

  • Se toacă ceapa, se lasă să se călească în ulei. Se adaugă carnea tăiată în cuburi și boiaua de ardei, prăjindu-se un pic, după care se varsă un pahar de apă și se fierbe încă un pic la aburi.
  • Se adaugă ardeii și roșiile.
  • Se amestecă făina cu 3 linguri de apă și smântână, și se adaugă peste carne și legume, amestecând până începe să fiarbă.

Rețete care te-ar putea interesa

Papricaș
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 0.6 kg Carne de porc sau de pui (de exemplu: piept de pui)
  • 3 ardei
  • 2 roșii
  • 1 ceapă
  • 1 lingură de făină
  • Ulei
  • Sare
  • 100 ml. smântână acră
  • Boia de ardei
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se toacă ceapa, se lasă să se călească în ulei. Se adaugă carnea tăiată în cuburi și boiaua de ardei, prăjindu-se un pic, după care se varsă un pahar de apă și se fierbe încă un pic la aburi.

  • Pasul 2

    Se adaugă ardeii și roșiile.

  • Pasul 3

    Se amestecă făina cu 3 linguri de apă și smântână, și se adaugă peste carne și legume, amestecând până începe să fiarbă.