Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Papricaș

Papricaș este o specialitate tradițională maghiară, ale cărei ingrediente de bază sunt ardeiul și carnea, cu aromă caracteristică de smântână acră.

Pași de preparare

  • Se toacă ceapa, se lasă să se călească în ulei. Se adaugă carnea tăiată în cuburi și boiaua de ardei, prăjindu-se un pic, după care se varsă un pahar de apă și se fierbe încă un pic la aburi.
  • Se adaugă ardeii și roșiile.
  • Se amestecă făina cu 3 linguri de apă și smântână, și se adaugă peste carne și legume, amestecând până începe să fiarbă.

Rețete care te-ar putea interesa

Papricaș
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 0.6 kg Carne de porc sau de pui (de exemplu: piept de pui)
  • 3 ardei
  • 2 roșii
  • 1 ceapă
  • 1 lingură de făină
  • Ulei
  • Sare
  • 100 ml. smântână acră
  • Boia de ardei
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Se toacă ceapa, se lasă să se călească în ulei. Se adaugă carnea tăiată în cuburi și boiaua de ardei, prăjindu-se un pic, după care se varsă un pahar de apă și se fierbe încă un pic la aburi.
  • Pasul 2
    Se adaugă ardeii și roșiile.
  • Pasul 3
    Se amestecă făina cu 3 linguri de apă și smântână, și se adaugă peste carne și legume, amestecând până începe să fiarbă.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.