Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pachețele de primăvară cu mix de fasole

Întâmpinați-vă oaspeții cu un preparat minunat, ușor de gătit și sănătos

Pași de preparare

  • Tăiem ardeiul gras și morcovii și roșiile uscate pe lung, julien, apoi tocăm ceapa verde și pătrunjelul mărunt. Tragem la tigaie în puțin ulei morcovul, ardeiul și mixul de fasole, apoi adăugăm ceapa verde, pătrunjelul, roșiile uscate și o linguriță de peperoncino. Condimentăm cu sare și piper.

  • Pentru sosul pachețelelor amestecăm într-un bol sosul soia dark cu sosul sweet chilli, miere, peperoncino, pătrunjel tocat, ulei de susan și puțină apă.

  • Lăsăm foile de orez la dezghețat în frigider. Luăm o foaie de orez și așezăm pe ea umplutura formată din legumele răcite, apoi dăm cu puțină apă pe marginea foii. Pliem marginile foii către interior și rulăm. În uleiul deja încins prăjim pachețelele pe rând, atatea cât încap deodată. Le rumenim pe ambele părți și le scoatem pe hârtia de bucătărie absorbantă.

Rețete care te-ar putea interesa

Pachețele de primăvară cu mix de fasole
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Fasole păstăi Duet Mix Vapeur Bonduelle
  • Foi de orez congelate
  • 1 ardei gras roșu
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 5 roșii uscate
  • 300 ml ulei
  • 10 linguri sos soia dark
  • 5 linguri sos sweet chilli
  • 4 linguri miere
  • 2 linguri ulei susan
  • 1 linguriță peperoncino
  • 1 bol apă
  • 1 legătură pătrunjel
  • Ierburi aromatice
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem ardeiul gras și morcovii și roșiile uscate pe lung, julien, apoi tocăm ceapa verde și pătrunjelul mărunt. Tragem la tigaie în puțin ulei morcovul, ardeiul și mixul de fasole, apoi adăugăm ceapa verde, pătrunjelul, roșiile uscate și o linguriță de peperoncino. Condimentăm cu sare și piper.

  • Pasul 2

    Pentru sosul pachețelelor amestecăm într-un bol sosul soia dark cu sosul sweet chilli, miere, peperoncino, pătrunjel tocat, ulei de susan și puțină apă.

  • Pasul 3

    Lăsăm foile de orez la dezghețat în frigider. Luăm o foaie de orez și așezăm pe ea umplutura formată din legumele răcite, apoi dăm cu puțină apă pe marginea foii. Pliem marginile foii către interior și rulăm. În uleiul deja încins prăjim pachețelele pe rând, atatea cât încap deodată. Le rumenim pe ambele părți și le scoatem pe hârtia de bucătărie absorbantă.