1. >Rețete
  2. >Ouă umplute cu cremă de năut

Ouă umplute cu cremă de năut

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (310 g) năut Vapeur Bonduelle

8 ouă

1 lămâie

1 lime

1 rodie

1 ridiche

3 căței usturoi

1 legătură mărar

2 linguri ulei de măsline

1 lingură miere

2 lingurițe sos tahini

boia afumată

sare

cimbru uscat

piper alb
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (310 g) năut Vapeur Bonduelle

8 ouă

1 lămâie

1 lime

1 rodie

1 ridiche

3 căței usturoi

1 legătură mărar

2 linguri ulei de măsline

1 lingură miere

2 lingurițe sos tahini

boia afumată

sare

cimbru uscat

piper alb
  1. Pași 1
    Fierbem foarte bine ouăle timp de 15 min după ce apa a dat în clocot. Le răcim și le curățăm ușor de coajă pentru a rămâne albușul intact.
  2. Pași 2
    Tăiem ouăle pe jumătate și scoatem gălbenușurile pe care le vom folosi la compoziția cremei de năut.
  3. Pași 3
    Scurgem năutul de lichid și îl punem într-un bol împreună cu usturoiul tocat, 4 gălbenușuri, sosul tahini, zeama de la lămâie și lime, miere, puțin ulei, cimbru, sare și piper. Toate acestea le blenduim până obținem crema de năut.
  4. Pași 4
    O lăsăm circa 10 min la rece și apoi o montăm cu ajutorul posului cu dui în jumătățile de albuș. Decorăm aceste ouă umplute după imaginația noastră, cu boabe de rodie, frunze de mărar, felii de ridiche sau boia afumată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Năut picant cu fasole roșie

    Năutul picant cu fasole roșie este un preparat vegetarian, de origine indiană.

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...