Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ouă pe pat de legume

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie. Mariana Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Călim ciupercile în puțin ulei de măsline, după care adăugăm roșiile, ardeiul tăiat cubulețe, usturoiul, sarea, piperul, cilli.
  • Punem pe fundul vaselor termorezistente un strat de amestec, apoi mozarella și acoperim cu un nou strat de amestec de legume, iar la sfârșit spargem un ou în fiecare vas.
  • Condimentăm cu puțin piper și chilli deasupra.
  • Coacem la cuptorul preîncălzit la 180 C cca 15 minute, până e gata oul. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Ouă pe pat de legume
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 2 ouă
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 4 căței usturoi
  • 300 g roșii in bulion
  • 125 g mozarella
  • Sare
  • 1 legatură mărar
  • 1 lingură ulei de măsline
  • Piper
  • Chili
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Călim ciupercile în puțin ulei de măsline, după care adăugăm roșiile, ardeiul tăiat cubulețe, usturoiul, sarea, piperul, cilli.
  • Pasul 2
    Punem pe fundul vaselor termorezistente un strat de amestec, apoi mozarella și acoperim cu un nou strat de amestec de legume, iar la sfârșit spargem un ou în fiecare vas.
  • Pasul 3
    Condimentăm cu puțin piper și chilli deasupra.
  • Pasul 4
    Coacem la cuptorul preîncălzit la 180 C cca 15 minute, până e gata oul. Poftă bună!
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.