Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ouă pe pat de legume

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie. Mariana Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Călim ciupercile în puțin ulei de măsline, după care adăugăm roșiile, ardeiul tăiat cubulețe, usturoiul, sarea, piperul, cilli.

  • Punem pe fundul vaselor termorezistente un strat de amestec, apoi mozarella și acoperim cu un nou strat de amestec de legume, iar la sfârșit spargem un ou în fiecare vas.

  • Condimentăm cu puțin piper și chilli deasupra.

  • Coacem la cuptorul preîncălzit la 180 C cca 15 minute, până e gata oul. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Ouă pe pat de legume
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 2 ouă
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 4 căței usturoi
  • 300 g roșii in bulion
  • 125 g mozarella
  • Sare
  • 1 legatură mărar
  • 1 lingură ulei de măsline
  • Piper
  • Chili
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Călim ciupercile în puțin ulei de măsline, după care adăugăm roșiile, ardeiul tăiat cubulețe, usturoiul, sarea, piperul, cilli.

  • Pasul 2

    Punem pe fundul vaselor termorezistente un strat de amestec, apoi mozarella și acoperim cu un nou strat de amestec de legume, iar la sfârșit spargem un ou în fiecare vas.

  • Pasul 3

    Condimentăm cu puțin piper și chilli deasupra.

  • Pasul 4

    Coacem la cuptorul preîncălzit la 180 C cca 15 minute, până e gata oul. Poftă bună!