Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Orez cu legume și ou la tigaie

Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume

Pași de preparare

  • Tăiem ceapa verde și feliem usturoiul.

  • Topim untul într-o tigaie la foc mediu. Adăugăm ceapa (partea albă) și sotăm 2-3 minute. Adăugăm usturoiul și mai lăsăm 30 secunde.

  • Adăugăm amestecul de orez și legume și sosul de soia. Dăm focul mai mare și sotăm aproximativ 3 minute sau până când se rumenesc orezul și legumele, amestecând la fiecare 15-20 secunde.

  • Creăm un spațiu în mijlocul tigăii în care adăugăm ouăle și lăsăm 1 minut să se gătească puțin. Amestecăm ouăle cu restul ingredientelor, până ce acestea se desfac în franjuri mici.

  • Asezonăm cu sare și piper după gust și servim cu puțină ceapă (partea verde) presărată deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Orez cu legume și ou la tigaie
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem ceapa verde și feliem usturoiul.

  • Pasul 2

    Topim untul într-o tigaie la foc mediu. Adăugăm ceapa (partea albă) și sotăm 2-3 minute. Adăugăm usturoiul și mai lăsăm 30 secunde.

  • Pasul 3

    Adăugăm amestecul de orez și legume și sosul de soia. Dăm focul mai mare și sotăm aproximativ 3 minute sau până când se rumenesc orezul și legumele, amestecând la fiecare 15-20 secunde.

  • Pasul 4

    Creăm un spațiu în mijlocul tigăii în care adăugăm ouăle și lăsăm 1 minut să se gătească puțin. Amestecăm ouăle cu restul ingredientelor, până ce acestea se desfac în franjuri mici.

  • Pasul 5

    Asezonăm cu sare și piper după gust și servim cu puțină ceapă (partea verde) presărată deasupra.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.