1. >Rețete
  2. >Orez cu legume și ou la tigaie

Orez cu legume și ou la tigaie

Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 pungi (800 g) Amestec de legume cu orez Hawai Mix Bonduelle

50 g unt

4 ouă

4 fire ceapă verde

4 căței de usturoi

2 linguri sos de soia

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 pungi (800 g) Amestec de legume cu orez Hawai Mix Bonduelle

50 g unt

4 ouă

4 fire ceapă verde

4 căței de usturoi

2 linguri sos de soia

sare

piper
  1. Pași 1
    Tăiem ceapa verde și feliem usturoiul.
  2. Pași 2
    Topim untul într-o tigaie la foc mediu. Adăugăm ceapa (partea albă) și sotăm 2-3 minute. Adăugăm usturoiul și mai lăsăm 30 secunde.
  3. Pași 3
    Adăugăm amestecul de orez și legume și sosul de soia. Dăm focul mai mare și sotăm aproximativ 3 minute sau până când se rumenesc orezul și legumele, amestecând la fiecare 15-20 secunde.
  4. Pași 4
    Creăm un spațiu în mijlocul tigăii în care adăugăm ouăle și lăsăm 1 minut să se gătească puțin. Amestecăm ouăle cu restul ingredientelor, până ce acestea se desfac în franjuri mici.
  5. Pași 5
    Asezonăm cu sare și piper după gust și servim cu puțină ceapă (partea verde) presărată deasupra.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Omletă cu legume și șuncă

    Un mic dejun consistent și gustos!

  • Salată fresh cu porumb

    Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...