Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Orez cu fasole roșie în sos

O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!

Pași de preparare

 • Mărunțim usturoiul, ceapa, țelina (tija și frunzele) și tăiem în felii subțiri cârnații. Punem ulei într-o tigaie și sotăm usturoiul și ceapa până devin translucide. Adăugăm tija de țelină și cârnații, lăsăm 2 minute pe foc și imediat turnăm și stocul de legume, dafinul, busuiocul și lăsăm să fiarbă 10 minute.

 • În tigaie, putem pune direct din conservă Peruana, fasole roşie boabe în sos tomat picant Bonduelle, asezonam cu puțin sos Wocestershire și lăsam sa fiarbă încă 7 min.

 • Separat, fierbem într-un vas cu apă orezul basmatic, în funcție de timpul menționat pe ambalaj. După ce a fiert orezul îl punem într-o tigaie cu untul și îl sotăm 3-4 minte.

 • Pe o farfurie întinsă, așezăm orezul și pe mijloc punem conținutul cu fasole roșie și putem decora cu pătrunjel proaspăt tocat.

Rețete care te-ar putea interesa

Orez cu fasole roșie în sos
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Mărunțim usturoiul, ceapa, țelina (tija și frunzele) și tăiem în felii subțiri cârnații. Punem ulei într-o tigaie și sotăm usturoiul și ceapa până devin translucide. Adăugăm tija de țelină și cârnații, lăsăm 2 minute pe foc și imediat turnăm și stocul de legume, dafinul, busuiocul și lăsăm să fiarbă 10 minute.

 • Pasul 2

  În tigaie, putem pune direct din conservă Peruana, fasole roşie boabe în sos tomat picant Bonduelle, asezonam cu puțin sos Wocestershire și lăsam sa fiarbă încă 7 min.

 • Pasul 3

  Separat, fierbem într-un vas cu apă orezul basmatic, în funcție de timpul menționat pe ambalaj. După ce a fiert orezul îl punem într-o tigaie cu untul și îl sotăm 3-4 minte.

 • Pasul 4

  Pe o farfurie întinsă, așezăm orezul și pe mijloc punem conținutul cu fasole roșie și putem decora cu pătrunjel proaspăt tocat.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.