Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Orez cu ciuperci și porumb

Este o rețetă gustoasă și ușor de făcut. Iulian Coman

Pași de preparare

  • Ciupercile se curăță, se spală bine sub un jet de apă și se taie feliuțe subțiri.
  • Ceapa se toacă mărunt, morcovii se dau pe răzătoarea mică, apoi se pun la călit.
  • Când sunt gata, se adaugă ciupercile și se lasă la foc mic până scade toată zeama de la ciuperci. Orezul se pune la fiert în apă cu sare.
  • Când este fiert, se amestecă cu boabele de porumb, apoi se servește alături de tocănița de ciuperci. Opțional, se decorează cu câteva boabe de rodie.

Rețete care te-ar putea interesa

Orez cu ciuperci și porumb
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 2 legături ceapă verde
  • 3 morcovi
  • 400 g orez gătit în apă
  • 200 g ciuperci proaspete
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ciupercile se curăță, se spală bine sub un jet de apă și se taie feliuțe subțiri.

  • Pasul 2

    Ceapa se toacă mărunt, morcovii se dau pe răzătoarea mică, apoi se pun la călit.

  • Pasul 3

    Când sunt gata, se adaugă ciupercile și se lasă la foc mic până scade toată zeama de la ciuperci. Orezul se pune la fiert în apă cu sare.

  • Pasul 4

    Când este fiert, se amestecă cu boabele de porumb, apoi se servește alături de tocănița de ciuperci. Opțional, se decorează cu câteva boabe de rodie.