Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Orez cu ciuperci și porumb

Este o rețetă gustoasă și ușor de făcut. Iulian Coman

Pași de preparare

  • Ciupercile se curăță, se spală bine sub un jet de apă și se taie feliuțe subțiri.
  • Ceapa se toacă mărunt, morcovii se dau pe răzătoarea mică, apoi se pun la călit.
  • Când sunt gata, se adaugă ciupercile și se lasă la foc mic până scade toată zeama de la ciuperci. Orezul se pune la fiert în apă cu sare.
  • Când este fiert, se amestecă cu boabele de porumb, apoi se servește alături de tocănița de ciuperci. Opțional, se decorează cu câteva boabe de rodie.

Rețete care te-ar putea interesa

Orez cu ciuperci și porumb
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 2 legături ceapă verde
  • 3 morcovi
  • 400 g orez gătit în apă
  • 200 g ciuperci proaspete
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ciupercile se curăță, se spală bine sub un jet de apă și se taie feliuțe subțiri.

  • Pasul 2

    Ceapa se toacă mărunt, morcovii se dau pe răzătoarea mică, apoi se pun la călit.

  • Pasul 3

    Când sunt gata, se adaugă ciupercile și se lasă la foc mic până scade toată zeama de la ciuperci. Orezul se pune la fiert în apă cu sare.

  • Pasul 4

    Când este fiert, se amestecă cu boabele de porumb, apoi se servește alături de tocănița de ciuperci. Opțional, se decorează cu câteva boabe de rodie.