1. >Rețete
  2. >Orez cu ciuperci, curry și pește la grătar

Orez cu ciuperci, curry și pește la grătar

Este o rețetă ușoară, gustoasă și sănătoasă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

150 g orez

2 lingurițe curry

100 ml. ulei

1 ceapă

Pătrunjel verde

Sare

Piper

1 lămâie

4 bucăți pește fără cap (trunchi)
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

150 g orez

2 lingurițe curry

100 ml. ulei

1 ceapă

Pătrunjel verde

Sare

Piper

1 lămâie

4 bucăți pește fără cap (trunchi)
  1. Pași 1
    Orezul se fierbe în 500 ml apă cu sare. Lăsăm să fiarbă până când se umflă bobul și scade apa.
  2. Pași 2
    Când este aproape fiert, adăugăm curry. Ceapa se pune într-o tigaie în uleiul bine încins, până începe să-și schimbe culoarea / să se rumenească. Se adaugă ciupercile, care se pun peste ceapă. Orezul se amestecă cu ceapa și ciupercile. Gustăm și punem piper după gust. Folosim o formă pătrată pentru a o orna. Punem orezul în formă și îl lăsăm câteva minute pentru a se stabiliza.
  3. Pași 3
    Peștele se lasă la rece 10-15 minute cu puțină sare, iar apoi îl punem pe grătar. Prima data punem o folie de aluminiu pentru a nu se prinde de grătar. Îl întoarcem de pe o parte pe alta, iar când este gata, se lasă puțin la răcit, pentru a putea îndepărta folia. Peștele se așează pe platou lângă orez . Presărăm pătrunjel tocat mărunt și folosim lămâie (pentru pește). Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume ...

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.