Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Omletă pufoasă de legume cu chorizo

O rețetă surprinzător de delicioasă!

Pași de preparare

  • Legumele Mexican Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute.

  • Apoi trecem la pregătirea ouălor: acestea se spală întotdeauna înainte de folosire. Apoi se sparg și se bat până se spumează. Peste ele turnăm smântâna pentru gătit și amestecăm până avem o compoziție omogenă.

  • Peste această bază se aruncă cuburile de Chorizo tăiate mici și firele de chives tocate fin. Să nu uităm de sare și piper – ele vor scoate toate aromele în evidență.

  • Punem compoziția într-o formă unsă bine cu unt sau untură și introducem forma în cuptorul preîncălzit la 170˚C, unde o lăsăm la copt până devine aurie, aproximativ 10-12 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Omletă pufoasă de legume cu chorizo
4 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume Mexican Mix Vapeur Bonduelle
  • 8 ouă
  • 150 g chorizo
  • 200 g smântână pentru gătit
  • Câteva fire de chives
  • Sare, piper
  • 1 linguriță unt sau untură
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Legumele Mexican Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute.

  • Pasul 2

    Apoi trecem la pregătirea ouălor: acestea se spală întotdeauna înainte de folosire. Apoi se sparg și se bat până se spumează. Peste ele turnăm smântâna pentru gătit și amestecăm până avem o compoziție omogenă.

  • Pasul 3

    Peste această bază se aruncă cuburile de Chorizo tăiate mici și firele de chives tocate fin. Să nu uităm de sare și piper – ele vor scoate toate aromele în evidență.

  • Pasul 4

    Punem compoziția într-o formă unsă bine cu unt sau untură și introducem forma în cuptorul preîncălzit la 170˚C, unde o lăsăm la copt până devine aurie, aproximativ 10-12 minute.