Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Omletă pufoasă de legume cu chorizo

O rețetă surprinzător de delicioasă!

Pași de preparare

  • Legumele Mexican Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute.

  • Apoi trecem la pregătirea ouălor: acestea se spală întotdeauna înainte de folosire. Apoi se sparg și se bat până se spumează. Peste ele turnăm smântâna pentru gătit și amestecăm până avem o compoziție omogenă.

  • Peste această bază se aruncă cuburile de Chorizo tăiate mici și firele de chives tocate fin. Să nu uităm de sare și piper – ele vor scoate toate aromele în evidență.

  • Punem compoziția într-o formă unsă bine cu unt sau untură și introducem forma în cuptorul preîncălzit la 170˚C, unde o lăsăm la copt până devine aurie, aproximativ 10-12 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Omletă pufoasă de legume cu chorizo
4 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/amestec-legume-mexican-vapeur">1 pungă (400 g) Amestec de legume Mexican Mix Vapeur Bonduelle</a></p>
  • <p>8 ouă</p>
  • <p>150 g chorizo</p>
  • <p>200 g sm&acirc;nt&acirc;nă pentru gătit</p>
  • <p>C&acirc;teva fire de chives</p>
  • <p>Sare, piper</p>
  • <p>1 linguriță unt sau untură</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Legumele Mexican Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute.

  • Pasul 2

    Apoi trecem la pregătirea ouălor: acestea se spală întotdeauna înainte de folosire. Apoi se sparg și se bat până se spumează. Peste ele turnăm smântâna pentru gătit și amestecăm până avem o compoziție omogenă.

  • Pasul 3

    Peste această bază se aruncă cuburile de Chorizo tăiate mici și firele de chives tocate fin. Să nu uităm de sare și piper – ele vor scoate toate aromele în evidență.

  • Pasul 4

    Punem compoziția într-o formă unsă bine cu unt sau untură și introducem forma în cuptorul preîncălzit la 170˚C, unde o lăsăm la copt până devine aurie, aproximativ 10-12 minute.