Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Omletă cu porumb la cuptor

Un preparat simplu și delicios. Anamaria Olpretean

Pași de preparare

  • Ouăle le batem cu un praf de sare și puțin piper. Scurgem porumbul, iar ardeiul iute îl tăiem feliuțe.

  • Amestecăm ouăle bătute cu porumbul și ardeiul.

  • Tapetăm cu prosciutto 2 forme individuale, pe margini și turnăm compoziția de mai sus.

  • Dăm formele la cuptor cca 15 minute, până se desprind de pe margini și oul este făcut. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Omletă cu porumb la cuptor
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">5 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>3 ouă</p>
  • <p>1/2 ardei iute</p>
  • <p>4 felii prosciutto</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ouăle le batem cu un praf de sare și puțin piper. Scurgem porumbul, iar ardeiul iute îl tăiem feliuțe.

  • Pasul 2

    Amestecăm ouăle bătute cu porumbul și ardeiul.

  • Pasul 3

    Tapetăm cu prosciutto 2 forme individuale, pe margini și turnăm compoziția de mai sus.

  • Pasul 4

    Dăm formele la cuptor cca 15 minute, până se desprind de pe margini și oul este făcut. Poftă bună!