Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac

O rețetă spectaculoasă

Pași de preparare

  • Fierbem pastele în apă fierbinte circa 7 min în funcție de paste. Creveții îi lăsăm afară pentru a se dezgheța singuri. Scurgem ciupercile de zeamă și le clătim puțin.

  • Tocăm mărunt usturoiul, țelina, ardeiul roșu, tăiem morcovii pe lungime cu economul în felii subțiri.

  • Punem într-o tigaie 2 linguri de ulei de măsline și adăugăm pe rând usturoiul, morcovii, ardeiul, țelina și ciupercile și le sotăm bine. Adăugăm stocul de legume și asezonăm cu sare și piper și lăsăm 3 minute să fiarbă, după care punem creveții.

  • Adăugăm pastele fierte peste creveți, după care condimentăm preparatul cu sos teriaki, sucul de la un lime, puțină miere și pătrunjel proaspăt tocat. Lăsăm să fiarbă totul 5-7 min până se leagă sosul și la final adăugăm baby spanac. Putem decora cu o frunză de pătrunjel proaspăt.

Rețete care te-ar putea interesa

Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) ciuperci felii Bonduelle
  • 200 g paste chinezești din orez
  • 15 creveți decorticați
  • 1 cană stoc legume
  • 1 ardei gras roșu
  • 2 morcovi
  • 1 lime
  • 1 tulpină țelină
  • 1 mână baby spanac
  • 4 linguri sos teriaki
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri ulei măsline
  • 3 căței usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbem pastele în apă fierbinte circa 7 min în funcție de paste. Creveții îi lăsăm afară pentru a se dezgheța singuri. Scurgem ciupercile de zeamă și le clătim puțin.

  • Pasul 2

    Tocăm mărunt usturoiul, țelina, ardeiul roșu, tăiem morcovii pe lungime cu economul în felii subțiri.

  • Pasul 3

    Punem într-o tigaie 2 linguri de ulei de măsline și adăugăm pe rând usturoiul, morcovii, ardeiul, țelina și ciupercile și le sotăm bine. Adăugăm stocul de legume și asezonăm cu sare și piper și lăsăm 3 minute să fiarbă, după care punem creveții.

  • Pasul 4

    Adăugăm pastele fierte peste creveți, după care condimentăm preparatul cu sos teriaki, sucul de la un lime, puțină miere și pătrunjel proaspăt tocat. Lăsăm să fiarbă totul 5-7 min până se leagă sosul și la final adăugăm baby spanac. Putem decora cu o frunză de pătrunjel proaspăt.