1. >Rețete
  2. >Năut picant cu fasole roșie

Năut picant cu fasole roșie

Năutul picant cu fasole roșie este un preparat vegetarian, de origine indiană.
Ușor
4 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă năut

Chilli

100 ml. supă de legume

1 cățel usturoi

1 ghimbir

1-2 linguri ulei de măsline

1 lingură zahăr de palmier

1 cană cu lapte proaspăt

2 ardei gras roșu

2 cepe

Coriandru

Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă năut

Chilli

100 ml. supă de legume

1 cățel usturoi

1 ghimbir

1-2 linguri ulei de măsline

1 lingură zahăr de palmier

1 cană cu lapte proaspăt

2 ardei gras roșu

2 cepe

Coriandru

Sare
  1. Pași 1
    Se pune într-un blender ceapa, usturoiul, ghimbirul, chilli-ul, sarea, uleiul, zahărul, ardeii grași și coriandrul. Se amestecă până se obține o pastă.
  2. Pași 2
    Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă pasta. Se lasă până când începe să-și elibereze aromele. Se toarnă laptele și supa de legume și se lasă până când dă în clocot.
  3. Pași 3
    Se dă focul mai mic și se lasă să fiarbă. Se adaugă năutul, ardeiul roșu, fasolea roșie și se lasă pe foc încă 10 minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Mâncare de năut cu vinete și roșii

    Un preparat minunat de legume și năut!