Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mușchiuleț de porc a la Toscana

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Mihaela Trofin

Pași de preparare

  • Se spală mușchiulețul.

  • Se zdrobesc cățeii de usturoi. Se adaugă o lingură de ulei de măsline, sare, cimbru, busuioc.

  • Se unge mușchiulețul cu compoziția de usturoi, piper și puțină boia dulce și se lasă la marinat 2-3 ore.

  • Se călește o ceapa roșie. Se adaugă fasolele din conservă și se mai lasă la călit 5 minute. Se adaugă conserva de roșii în sos, o foaie de dafin și se fierbe la foc mic încă 10 minute.

  • Mușchiulețul se rumenește în ulei încins, la foc mic, cca 20 de minute, întorcându-se mereu. Se taie felii și se servește alături de mâncărica de fasole. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Mușchiuleț de porc a la Toscana
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-fasole-rosie-suc-propriu">1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>400 g mușchi de porc</p>
  • <p>3 linguri ulei de măsline</p>
  • <p>3 căței Usturoi</p>
  • <p>1 ceapă roșie</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>puțină boia dulce</p>
  • <p>1 praf Zahăr</p>
  • <p>Busuioc</p>
  • <p>Cimbru</p>
  • <p>Foaie dafin</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală mușchiulețul.

  • Pasul 2

    Se zdrobesc cățeii de usturoi. Se adaugă o lingură de ulei de măsline, sare, cimbru, busuioc.

  • Pasul 3

    Se unge mușchiulețul cu compoziția de usturoi, piper și puțină boia dulce și se lasă la marinat 2-3 ore.

  • Pasul 4

    Se călește o ceapa roșie. Se adaugă fasolele din conservă și se mai lasă la călit 5 minute. Se adaugă conserva de roșii în sos, o foaie de dafin și se fierbe la foc mic încă 10 minute.

  • Pasul 5

    Mușchiulețul se rumenește în ulei încins, la foc mic, cca 20 de minute, întorcându-se mereu. Se taie felii și se servește alături de mâncărica de fasole. Poftă bună!