Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mușchiuleț de porc a la Toscana

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Mihaela Trofin

Pași de preparare

  • Se spală mușchiulețul.

  • Se zdrobesc cățeii de usturoi. Se adaugă o lingură de ulei de măsline, sare, cimbru, busuioc.

  • Se unge mușchiulețul cu compoziția de usturoi, piper și puțină boia dulce și se lasă la marinat 2-3 ore.

  • Se călește o ceapa roșie. Se adaugă fasolele din conservă și se mai lasă la călit 5 minute. Se adaugă conserva de roșii în sos, o foaie de dafin și se fierbe la foc mic încă 10 minute.

  • Mușchiulețul se rumenește în ulei încins, la foc mic, cca 20 de minute, întorcându-se mereu. Se taie felii și se servește alături de mâncărica de fasole. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Mușchiuleț de porc a la Toscana
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală mușchiulețul.

  • Pasul 2

    Se zdrobesc cățeii de usturoi. Se adaugă o lingură de ulei de măsline, sare, cimbru, busuioc.

  • Pasul 3

    Se unge mușchiulețul cu compoziția de usturoi, piper și puțină boia dulce și se lasă la marinat 2-3 ore.

  • Pasul 4

    Se călește o ceapa roșie. Se adaugă fasolele din conservă și se mai lasă la călit 5 minute. Se adaugă conserva de roșii în sos, o foaie de dafin și se fierbe la foc mic încă 10 minute.

  • Pasul 5

    Mușchiulețul se rumenește în ulei încins, la foc mic, cca 20 de minute, întorcându-se mereu. Se taie felii și se servește alături de mâncărica de fasole. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.