1. >Rețete
  2. >Mușchiuleț de porc a la Toscana

Mușchiuleț de porc a la Toscana

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle

400 g mușchi de porc

3 linguri ulei de măsline

3 căței Usturoi

1 ceapă roșie

Piper

Sare

puțină boia dulce

1 praf Zahăr

Busuioc

Cimbru

Foaie dafin
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle

400 g mușchi de porc

3 linguri ulei de măsline

3 căței Usturoi

1 ceapă roșie

Piper

Sare

puțină boia dulce

1 praf Zahăr

Busuioc

Cimbru

Foaie dafin
  1. Pași 1
    Se spală mușchiulețul.
  2. Pași 2
    Se zdrobesc cățeii de usturoi. Se adaugă o lingură de ulei de măsline, sare, cimbru, busuioc.
  3. Pași 3
    Se unge mușchiulețul cu compoziția de usturoi, piper și puțină boia dulce și se lasă la marinat 2-3 ore.
  4. Pași 4
    Se călește o ceapa roșie. Se adaugă fasolele din conservă și se mai lasă la călit 5 minute. Se adaugă conserva de roșii în sos, o foaie de dafin și se fierbe la foc mic încă 10 minute.
  5. Pași 5
    Mușchiulețul se rumenește în ulei încins, la foc mic, cca 20 de minute, întorcânduse mereu. Se taie felii și se servește alături de mâncărica de fasole. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Cartofi copți cu cremă de avocado și fas...

    Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!

  • Salată cu fasole roșie și spanac

    O salată sățioasă datorită fasolei roșii și a nucilor, completat de aroma dulceagă a bacon-ului.

  • Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie

    O gustare delicioasă care transformă orice masă într-o ocazie specială.