Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mușchiuleț de porc umplut

O rețetă servită de Anca Bunea.

Pași de preparare

  • Mușchiuleții de porc se crestează pe jumătate și se bat puțin.

  • Se condimentează cu sare și piper.

  • Ciupercile se călesc în puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu albușul bătut.

  • Peste mușchiuleți se pune un strat de felii de mozzarella, un strat de frunze de spanac baby, unul de ciuperci, iar la final felii de ardei copt.

  • Carnea se rulează și se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară.

  • Se condimentează mușchiuleții cu sare și piper, și se dau la cuptorul preîncălzit la 220 gr C pentru aproximativ 30-40 de minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Mușchiuleț de porc umplut
2 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-intregi-sterilizate">1 borcan (280 g) Ciuperci &icirc;ntregi Bonduelle</a></p>
  • <p>2 muschiuleți de porc</p>
  • <p>200 g mozzarella</p>
  • <p>C&acirc;teva frunze spanac baby</p>
  • <p>3 ardei copți</p>
  • <p>Albușul de la 1 ou</p>
  • <p>Ulei</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Mușchiuleții de porc se crestează pe jumătate și se bat puțin.

  • Pasul 2

    Se condimentează cu sare și piper.

  • Pasul 3

    Ciupercile se călesc în puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu albușul bătut.

  • Pasul 4

    Peste mușchiuleți se pune un strat de felii de mozzarella, un strat de frunze de spanac baby, unul de ciuperci, iar la final felii de ardei copt.

  • Pasul 5

    Carnea se rulează și se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară.

  • Pasul 6

    Se condimentează mușchiuleții cu sare și piper, și se dau la cuptorul preîncălzit la 220 gr C pentru aproximativ 30-40 de minute.