Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mușchiuleț de porc umplut

O rețetă servită de Anca Bunea.

Pași de preparare

  • Mușchiuleții de porc se crestează pe jumătate și se bat puțin.

  • Se condimentează cu sare și piper.

  • Ciupercile se călesc în puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu albușul bătut.

  • Peste mușchiuleți se pune un strat de felii de mozzarella, un strat de frunze de spanac baby, unul de ciuperci, iar la final felii de ardei copt.

  • Carnea se rulează și se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară.

  • Se condimentează mușchiuleții cu sare și piper, și se dau la cuptorul preîncălzit la 220 gr C pentru aproximativ 30-40 de minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Mușchiuleț de porc umplut
2 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Mușchiuleții de porc se crestează pe jumătate și se bat puțin.

  • Pasul 2

    Se condimentează cu sare și piper.

  • Pasul 3

    Ciupercile se călesc în puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu albușul bătut.

  • Pasul 4

    Peste mușchiuleți se pune un strat de felii de mozzarella, un strat de frunze de spanac baby, unul de ciuperci, iar la final felii de ardei copt.

  • Pasul 5

    Carnea se rulează și se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară.

  • Pasul 6

    Se condimentează mușchiuleții cu sare și piper, și se dau la cuptorul preîncălzit la 220 gr C pentru aproximativ 30-40 de minute.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.