Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mușchiuleț de porc cu fasole

O rețetă deosebită. Bonduelle

Pași de preparare

  • Se taie carnea în fâșii subțiri, se presară piper și se unge cu sos de soia. Se lasă deoparte 15 minute.

  • Se toacă mărunt usturoiul, ghimbirul și tulpinile de coriandru.

  • Într-o tigaie mare se încălzește jumătate din cantitatea de ulei și se prăjește carnea de porc la foc puternic. Se pune carnea prăjită într-un vas.

  • În aceeași tigaie, se adaugă restul de ulei, se amestecă și se călesc ingredientele preparate.

  • Se adaugă fasolea împreună cu sosul și se aduce la fierbere.

  • Se pune carnea înapoi în tigaie, se amestecă și se gătește încă 5 minute.

  • Înainte de servire se decorează cu frunze de coriandru tocate.

Rețete care te-ar putea interesa

Mușchiuleț de porc cu fasole
4 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie carnea în fâșii subțiri, se presară piper și se unge cu sos de soia. Se lasă deoparte 15 minute.

  • Pasul 2

    Se toacă mărunt usturoiul, ghimbirul și tulpinile de coriandru.

  • Pasul 3

    Într-o tigaie mare se încălzește jumătate din cantitatea de ulei și se prăjește carnea de porc la foc puternic. Se pune carnea prăjită într-un vas.

  • Pasul 4

    În aceeași tigaie, se adaugă restul de ulei, se amestecă și se călesc ingredientele preparate.

  • Pasul 5

    Se adaugă fasolea împreună cu sosul și se aduce la fierbere.

  • Pasul 6

    Se pune carnea înapoi în tigaie, se amestecă și se gătește încă 5 minute.

  • Pasul 7

    Înainte de servire se decorează cu frunze de coriandru tocate.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.