Pași de preparare
-
Pasăm morcovii. Curățăm mango și îl facem piure cu un mixer.
-
Într-o tigaie topim untul. Adăugăm morcovii și scorțișoară. Amestecăm și adăugăm și lingura de miere. Adăugăm laptele și îl aducem la fierbere. Reducem flacăra și mai gătim 5 minute. Luăm de pe foc și lăsăm la răcit.
-
Mixăm smântâna 2-3 minute până devine cremoasă. Adăugăm și zahărul. Amestecăm cu un tel mascarponele și adăugăm morcovii și piureul de mango. Amestecăm bine pentru a omogeniza compoziția
-
Punem gelatina la înmuiat în apa rece și lăsăm 10 minute. Amestecăm gelatina și oul și le amestecăm cu mascarpone. Le punem într-o cratiță, la foc mic, și încălzim, amestecând în mod frecvent, dar fără să fiarbă.
-
Încorporăm ușor compoziția de mascarpone în frișcă și amestecăm bine. Punem spuma în pahare și servim cu un moț de frișcă și cu scorțișoară presărată.