Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mixată de legume de primăvară cu șuncă afumată

Această rețetă este foarte sănătoasă și foarte sățioasă!

Pași de preparare

  • Luăm o tigaie adâncă și turnăm în ea ulei de măsline. Călim usturoiul în ulei, la foc mic și cu grijă, să nu se ardă, până eliberează o aromă plăcută în ulei.

  • Șunca afumată tăiată cuburi, o tragem la tigaie până devine aurie. Scoatem bacon-ul și fierbem legumele Vapeur nu mai mult de 3 minute în uleiul rămas.

  • Stropim cu puțină apă și zeamă de lămâie și mai lăsăm să fiarbă câteva minute până se evaporă.

  • Adăugăm șunca și garnisim cu piper proaspăt măcinat, un pic de sare și frunze de mentă tocate. Amestecăm și servim cald.

Rețete care te-ar putea interesa

Mixată de legume de primăvară cu șuncă afumată
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 200 g Mazăre verde boabe BIO Bonduelle
  • 200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 cățel de usturoi
  • 100 g pancetta sau șuncă afumată
  • 1 l apă
  • Zeama unei lămâi
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Luăm o tigaie adâncă și turnăm în ea ulei de măsline. Călim usturoiul în ulei, la foc mic și cu grijă, să nu se ardă, până eliberează o aromă plăcută în ulei.

  • Pasul 2

    Șunca afumată tăiată cuburi, o tragem la tigaie până devine aurie. Scoatem bacon-ul și fierbem legumele Vapeur nu mai mult de 3 minute în uleiul rămas.

  • Pasul 3

    Stropim cu puțină apă și zeamă de lămâie și mai lăsăm să fiarbă câteva minute până se evaporă.

  • Pasul 4

    Adăugăm șunca și garnisim cu piper proaspăt măcinat, un pic de sare și frunze de mentă tocate. Amestecăm și servim cald.