Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mini tarte cu ciuperci și spanac

Aceste mini tarte pot constitui un mic dejun perfect. Sățioase și gustoase, sunt perfecte pentru a-ți începe ziua. Marius Macarie

Pași de preparare

  • Încălzim cuptorul la 180 de grade Celsius și ungem 4 forme de brioșe cu unt. Întindem aluatul și tăiem pătrate de dimensiune medie și le punem în formele de brioșe.
  • Punem la călit ciupercile pentru 4 minute, după care adăugăm usturoiul, spanacul, parmezanul, sarea și piperul.
  • Punem compoziția din ciuperci și spanac în formele de brioșe pregătite cu aluat. Deasupra punem ouăle bătute și ardeiul tocat.
  • Băgăm la cuptor pentru 15-20 minute. Le scoatem și le servim reci sau calde.

Rețete care te-ar putea interesa

Mini tarte cu ciuperci și spanac
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1/2 cană Spanac tocat Bonduelle
  • 1 cană ciuperci
  • 200 g aluat foietaj
  • 1/2 ardei roșu
  • 1 cățel Usturoi
  • 2 ouă
  • Sare
  • Piper
  • Unt pentru uns
  • 1/2 cană Parmezan
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Încălzim cuptorul la 180 de grade Celsius și ungem 4 forme de brioșe cu unt. Întindem aluatul și tăiem pătrate de dimensiune medie și le punem în formele de brioșe.
  • Pasul 2
    Punem la călit ciupercile pentru 4 minute, după care adăugăm usturoiul, spanacul, parmezanul, sarea și piperul.
  • Pasul 3
    Punem compoziția din ciuperci și spanac în formele de brioșe pregătite cu aluat. Deasupra punem ouăle bătute și ardeiul tocat.
  • Pasul 4
    Băgăm la cuptor pentru 15-20 minute. Le scoatem și le servim reci sau calde.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.