Pași de preparare
-
Amestecăm făina cu amidonul într-un bol, punem uleiul, sarea, coriandrul tocat, și le amestecăm stropindu-le cu puțină apă. Amestecăm bine compoziția până ce se formează un aluat care nu se mai lipește de degete, stropim cu ulei și lăsăm acoperit să se odihnească aproximativ 30 min.
-
Punem o tigaie pe foc cu cele 2 linguri de ulei, adăugăm pasta de usturoi și amestecăm, apoi adăugăm ardeiul gras, ceapa și porumbul dulce care a fost zdrobit în prealabil cu o furculiță. Amestecăm bine, adăugăm și sosul sweet chilli, sarea și oregano. Se mai lasă puțin și oprim flacăra, iar compoziția se lasă să se odihnească.
-
Împărțim aluatul în 3 bile, presărăm puțin amidon pe masă, și întindem cu ajutorul unui făcăleț, astfel se vor căpăta formele de mini pizza.
-
Este necesară o tigaie din Teflon sau una tip grill, pe care o vom pune la flacara medie, vom coace pe ambele părți mini pizza până va căpăta doar o crustă fără să le gătim până la capăt.
-
Adăugăm topping-ul și mozzarella rasă peste aluatul de mini pizza. Le vom pune iar în tigaie, dar de data aceasta acoperim cu un capac. Lăsăm pe flacără până ce se topește mozzarella și aluatul este copt.