Pași de preparare
-
Într-un castronel de mic dejun amestecăm laptele de cocos cu quinoa și siropul de arțar.
-
Punem fructele de pădure și banana tăiată peste quinoa.
Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.
Dă startul zilei cu un delicios mic-dejun!
Într-un castronel de mic dejun amestecăm laptele de cocos cu quinoa și siropul de arțar.
Punem fructele de pădure și banana tăiată peste quinoa.
Un sos delicios și sățios
Un aperitiv interesant și savuros.
În multe țări latino-americane și în Spania se pot întâlni prăjituri cu același nume, însă rețetele sunt absolut diferite.
Empanadas - pateuri mari argentiniene cu carne de vacă prăjite în untură.
50 ml lapte de cocos
2 linguri de sirop de arțar
câteva fructe de pădure (mure, coacăze, căpșuni tăiate)
1 banană feliată
Într-un castronel de mic dejun amestecăm laptele de cocos cu quinoa și siropul de arțar.
Punem fructele de pădure și banana tăiată peste quinoa.