Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mic dejun cu fasole roșie

Un mic dejun englezesc sățios și delicios

Pași de preparare

  • Punem într-o tavă de cuptor feliile de pâine, feliile de prosciutto, roșia tăiată pe jumătate, pe care le stropim cu puțin ulei de măsline și le condimentăm cu sare, piper și puțin oregano. Adăugăm și crenguțe de rozmarin. Le introducem la cuptorul încins la 180°C pentru 5 minute.

  • Într-o tigaie ușor încălzită adăugăm cuburile de unt, apoi ouăle bătute bine și condimentate cu sare și piper. Le amestecăm ușor cu o paletă de silicon timp de 2-3 minute în funcție de cât de bine ne dorim să fie făcute ouăle.

  • Încălzim fasolea roșie cu sos barbeque Texana într-o tigaie și adăugăm, după gust, câteva ierburi aromatice. Îndepărtăm coaja de pe avocado și tăiem fructul în felii lungi.
    Așezăm pe un platou ouăle alături de jumătatea de roșie coaptă, avocado, felia de pâine pe care am adăugat fasolea roșie caldă, prosciutto crocant, puțină rucola, sare neagră și opțional peperoncino.
    Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Mic dejun cu fasole roșie
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/texana-fasole-rosie-boabe-in-sos-barbecue" target="_blank" rel="noopener">1 conservă (430 g) Texana, fasole roșie boabe, &icirc;n sos barbecue Bonduelle</a></p>
  • <p>4 felii prosciutto</p>
  • <p>4 ouă</p>
  • <p>1 avocado</p>
  • <p>1 roșie mare</p>
  • <p>1 m&acirc;nă rucola</p>
  • <p>2 felii de p&acirc;ine</p>
  • <p>50 g unt</p>
  • <p>1 lingură ulei de măsline</p>
  • <p>1/2 linguriță peperonciono</p>
  • <p>1/2 linguriță oregano</p>
  • <p>2 crenguțe rozmarin</p>
  • <p>1 praf sare neagră</p>
  • <p>sare, piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem într-o tavă de cuptor feliile de pâine, feliile de prosciutto, roșia tăiată pe jumătate, pe care le stropim cu puțin ulei de măsline și le condimentăm cu sare, piper și puțin oregano. Adăugăm și crenguțe de rozmarin. Le introducem la cuptorul încins la 180°C pentru 5 minute.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie ușor încălzită adăugăm cuburile de unt, apoi ouăle bătute bine și condimentate cu sare și piper. Le amestecăm ușor cu o paletă de silicon timp de 2-3 minute în funcție de cât de bine ne dorim să fie făcute ouăle.

  • Pasul 3

    Încălzim fasolea roșie cu sos barbeque Texana într-o tigaie și adăugăm, după gust, câteva ierburi aromatice. Îndepărtăm coaja de pe avocado și tăiem fructul în felii lungi.
    Așezăm pe un platou ouăle alături de jumătatea de roșie coaptă, avocado, felia de pâine pe care am adăugat fasolea roșie caldă, prosciutto crocant, puțină rucola, sare neagră și opțional peperoncino.
    Poftă bună!