Pași de preparare
-
Tocăm ceapa albă mărunt și ardeii colorați în cubulețe. Călim ceapa în puțin unt. După ce ceapa devine translucida adăugăm mazărea BIO și condimentăm cu sare și piper. Adăugăm stocul de legume pentru a lăsa mazărea să fiarbă. După ce a fiert, zdrobim ușor o parte din compoziție, iar cealaltă o lăsăm întreagă. Pentru un plus de savoare adăugăm și smântâna dulce.
-
Punem la fiert într-o cratiță apa cu sare și oțet pentru a face ouă posate moi. Când apa ajunge la punctul de fierbere, dăm focul mediu spre mic, facem un vârtej în apă, introducem pe rând ouăle și le lăsăm 4 minute.
-
Prăjim 2 felii mari de pâine în toaster și adăugăm compozitia de mazăre, apoi 2 ouă posate și peperoncino. Pentru a conferi un plus de prospețime mic dejunului, adăugăm roșii cherry, ardei gras tricolor și ceapa verde.