Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mexican Chili ușor înțepător cu chipsuri de porumb

O rețetă surprinzător de delicioasă!

Pași de preparare

  • Legumele Mexican Mix Vapeur se fierb puțin în apă, timp de 2 minute. Curățăm usturoiul și îl tăiem rondele. Într-o cratiță încinsă bine adaugăm puțin ulei și cățeii de usturoi.

  • Călim la foc mic și avem grijă să nu se ardă.

  • Adăugăm carnea tocată și amestecăm continuu până capătă culoare. Când carnea pare aproape gătită, punem în cratiță și roșiile decojite în bulion, pasta de ardei dulce și rondelele de ardei iute și fierbem la foc mediu până ce sosul capătă consistență.

  • Pe o farfurie așezăm tortilla chips și legumele Mexican Mix Vapeur. Deasupra punem sosul de carne.

  • Pentru a obține un contrast frumos și pentru a pune în evidență preparatul vom decora preparatul cu smântână și ceapă verde tocată în rondele fine.

Rețete care te-ar putea interesa

Mexican Chili ușor înțepător cu chipsuri de porumb
4 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume Mexican Mix Vapeur Bonduelle
  • 280 g carne tocată de vită
  • 400 g pulpă de roșii în bulion
  • 1 linguriță pastă de ardei dulce
  • 3-4 căței de usturoi
  • 1 pungă mică de tortilla chips
  • 1 ardei iute
  • 2-3 fire ceapă verde
  • 200 g smântână
  • 2 linguri ulei de măsline
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Legumele Mexican Mix Vapeur se fierb puțin în apă, timp de 2 minute. Curățăm usturoiul și îl tăiem rondele. Într-o cratiță încinsă bine adaugăm puțin ulei și cățeii de usturoi.

  • Pasul 2

    Călim la foc mic și avem grijă să nu se ardă.

  • Pasul 3

    Adăugăm carnea tocată și amestecăm continuu până capătă culoare. Când carnea pare aproape gătită, punem în cratiță și roșiile decojite în bulion, pasta de ardei dulce și rondelele de ardei iute și fierbem la foc mediu până ce sosul capătă consistență.

  • Pasul 4

    Pe o farfurie așezăm tortilla chips și legumele Mexican Mix Vapeur. Deasupra punem sosul de carne.

  • Pasul 5

    Pentru a obține un contrast frumos și pentru a pune în evidență preparatul vom decora preparatul cu smântână și ceapă verde tocată în rondele fine.