Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mazăre cu smântână și felii de șuncă prăjite

Mazăre cu smântână și șuncă. Mihai Ardelean

Pași de preparare

  • Se pune uleiul într-o cratiță, peste ulei și usturoi se pune mazărea la fiert cu smântână, se adaugă condimentele, delicat granule, pătrunjel și se lasă la fiert 5-10 minute la foc mic.

  • Separat, se pune la călit șunca tăiată felioare. Se pune mazărea în farfurii, peste care se adaugă șunca prăjită și se servește cald. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Mazăre cu smântână și felii de șuncă prăjite
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-mazare-verde">1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle</a></p>
  • <p>1 lingură pătrunjel uscat</p>
  • <p>1 g sm&acirc;nt&acirc;nă grasă</p>
  • <p>2 căței usturoi</p>
  • <p>1 lingură delicat granulat</p>
  • <p>2 linguri ulei</p>
  • <p>100 g șuncă porc</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pune uleiul într-o cratiță, peste ulei și usturoi se pune mazărea la fiert cu smântână, se adaugă condimentele, delicat granule, pătrunjel și se lasă la fiert 5-10 minute la foc mic.

  • Pasul 2

    Separat, se pune la călit șunca tăiată felioare. Se pune mazărea în farfurii, peste care se adaugă șunca prăjită și se servește cald. Poftă bună!