1. >Rețete
  2. >Mazăre cu smântână și felii de șuncă prăjite

Mazăre cu smântână și felii de șuncă prăjite

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 lingură pătrunjel uscat

1 g smântână grasă

2 căței usturoi

1 lingură delicat granulat

2 linguri ulei

100 g șuncă porc
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 lingură pătrunjel uscat

1 g smântână grasă

2 căței usturoi

1 lingură delicat granulat

2 linguri ulei

100 g șuncă porc
  1. Pași 1
    Se pune uleiul într-o cratiță, peste ulei și usturoi se pune mazărea la fiert cu smântână, se adaugă condimentele, delicat granule, pătrunjel și se lasă la fiert 5-10 minute la foc mic.
  2. Pași 2
    Separat, se pune la călit șunca tăiată felioare. Se pune mazărea în farfurii, peste care se adaugă șunca prăjită și se servește cald. Poftă bună!
  3. Pași 3
    -
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...