Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mazăre cu ciocănele de pui

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

Pași de preparare

  • Într-o crăticioară mică se pun ciocănelele pentru a se da într-un clocot și pentru a se aduna spuma.
  • Când a dat într-un clocot, se scot pentru a le folosi mai târziu. Se pune uleiul și se lasă să se încingă, după care se adaugă ceapa să se călească ușor. După aceea, adăugăm morcovul, cartofii, mazărea, ciocănelele și apa, cât aproape să cuprindă toate ingredientele și se pune la fiert.
  • Când cartoful este fiert, se potrivește de sare și se adaugă pasta de tomate și piperul. Se mai lasă 5 minute și se oprește. Adăugăm mărarul. Se poate servi cu gogoșari murați. Poftă bună.

Rețete care te-ar putea interesa

Mazăre cu ciocănele de pui
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 4 buc. ciocănele
  • 50 ml. ulei
  • 1 linguriță sare
  • 1 vârf de cuțit piper
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură pastă de tomate
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o crăticioară mică se pun ciocănelele pentru a se da într-un clocot și pentru a se aduna spuma.

  • Pasul 2

    Când a dat într-un clocot, se scot pentru a le folosi mai târziu. Se pune uleiul și se lasă să se încingă, după care se adaugă ceapa să se călească ușor. După aceea, adăugăm morcovul, cartofii, mazărea, ciocănelele și apa, cât aproape să cuprindă toate ingredientele și se pune la fiert.

  • Pasul 3

    Când cartoful este fiert, se potrivește de sare și se adaugă pasta de tomate și piperul. Se mai lasă 5 minute și se oprește. Adăugăm mărarul. Se poate servi cu gogoșari murați. Poftă bună.