Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mâncărică de mazăre ca la mama acasă

O rețetă delicioasă, care îmi aduce aminte de copilărie. Oana Plăcintă

Pași de preparare

  • Tai mușchiulețul felii și îl călești în uleiul încins.
  • Speli legumele, apoi tai cubulețe ceapa și ardeiul, iar morcovul îl dai pe răzătoare și le adaugi peste mușchi.
  • Adaugi 2 căni de apă și condimentezi cu sare, piper și cimbru. Lași să clocotească 10 minute, apoi adaugi mazărea scursă din conservă și bulionul.
  • Adaugi verdeața tăiată mărunt și acoperi oala pentru 5 minute, apoi servești mâncărica.

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncărică de mazăre ca la mama acasă
10 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (800 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 300 g mușchi de porc
  • 1 ceapă
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 ardei roșu
  • 1 roșie
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 linguriță sare alimentară
  • 1 vârf piper
  • 1 linguriță cimbru
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 2 linguri bulion
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tai mușchiulețul felii și îl călești în uleiul încins.

  • Pasul 2

    Speli legumele, apoi tai cubulețe ceapa și ardeiul, iar morcovul îl dai pe răzătoare și le adaugi peste mușchi.

  • Pasul 3

    Adaugi 2 căni de apă și condimentezi cu sare, piper și cimbru. Lași să clocotească 10 minute, apoi adaugi mazărea scursă din conservă și bulionul.

  • Pasul 4

    Adaugi verdeața tăiată mărunt și acoperi oala pentru 5 minute, apoi servești mâncărica.