Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mâncare de legume la cuptor

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Georgeta Leonte

Pași de preparare

  • Se taie felii rotunde cartofii și roșia. Cartofii se fierb 10 minute. Se amestecă brânza feta cu smântâna lichidă, mozarella și brânza gorgonzolla.

  • Într-o tavă termorezistentă se pune un strat de cartofi, un strat de brânză, roșiile tăiate felii, conserva de porumb urmat de încă un strat de brânză.

  • Se condimentează cu sare, piper, oregano și busuioc. Se bagă în cuptorul reîncălzit la 200 grade, timp de 15-20 de minute. Se servește cald. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncare de legume la cuptor
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>1 roșie mare, bine coaptă</p>
  • <p>2 cartofi</p>
  • <p>150 g gorgonzola</p>
  • <p>125 g mozarella</p>
  • <p>150 ml. sm&acirc;nt&acirc;nă lichidă</p>
  • <p>50 g parmezan</p>
  • <p>150 g br&acirc;nză feta</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>Oregano</p>
  • <p>Busuioc</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie felii rotunde cartofii și roșia. Cartofii se fierb 10 minute. Se amestecă brânza feta cu smântâna lichidă, mozarella și brânza gorgonzolla.

  • Pasul 2

    Într-o tavă termorezistentă se pune un strat de cartofi, un strat de brânză, roșiile tăiate felii, conserva de porumb urmat de încă un strat de brânză.

  • Pasul 3

    Se condimentează cu sare, piper, oregano și busuioc. Se bagă în cuptorul reîncălzit la 200 grade, timp de 15-20 de minute. Se servește cald. Poftă bună!