Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mâncare de ciuperci cu cartofi

Un preparat special, ce merită încercat

Pași de preparare

  • Tăiem mărunt ceapa roșie, vinetele și cartofii în cuburi.

  • Călim într-o tigaie wok în puțin ulei ceapa roșie, după care adăugăm vânăta, ciupercile, cartofii și 1 l de apă. Asezonăm cu sare și piper. Lăsăm să fiarbă timp de 10 minute, încercăm cartofii dacă sunt fierți.

  • Adăugăm apoi laptele de migdale și condimentăm cu pastă curry, muștar franțuzesc, coriandru proaspăt și stele de anason. La sfârșit adăugăm și bulionul.

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncare de ciuperci cu cartofi
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle

  • 2 cartofi

  • 2 vinete

  • 2 cepe roșii

  • 500 ml lapte migdale

  • 1 l apă

  • 3 linguri muștar boabe franțuzesc

  • 3 linguri bulion

  • 3 linguri ulei de măsline

  • 2 linguri pastă curry

  • coriandru proaspăt

  • salvie

  • 1 linguriță pudră curry

  • 2 stele de anason

  • fulgi de sare neagră

  • sare, piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem mărunt ceapa roșie, vinetele și cartofii în cuburi.

  • Pasul 2

    Călim într-o tigaie wok în puțin ulei ceapa roșie, după care adăugăm vânăta, ciupercile, cartofii și 1 l de apă. Asezonăm cu sare și piper. Lăsăm să fiarbă timp de 10 minute, încercăm cartofii dacă sunt fierți.

  • Pasul 3

    Adăugăm apoi laptele de migdale și condimentăm cu pastă curry, muștar franțuzesc, coriandru proaspăt și stele de anason. La sfârșit adăugăm și bulionul.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.