1. >Rețete
  2. >Mâncare de ciuperci cu cartofi

Mâncare de ciuperci cu cartofi

Un preparat special, ce merită încercat!
Mediu
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 cartofi

2 vinete

2 cepe roșii

500 ml lapte migdale

1 l apă

3 linguri muștar boabe franțuzesc

3 linguri bulion

3 linguri ulei de măsline

2 linguri pastă curry

coriandru proaspăt

salvie

1 linguriță pudră curry

2 stele de anason

fulgi de sare neagră

sare, piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 cartofi

2 vinete

2 cepe roșii

500 ml lapte migdale

1 l apă

3 linguri muștar boabe franțuzesc

3 linguri bulion

3 linguri ulei de măsline

2 linguri pastă curry

coriandru proaspăt

salvie

1 linguriță pudră curry

2 stele de anason

fulgi de sare neagră

sare, piper
  1. Pași 1
    Tăiem mărunt ceapa roșie, vinetele și cartofii în cuburi.
  2. Pași 2
    Călim într-o tigaie wok în puțin ulei ceapa roșie, după care adăugăm vânăta, ciupercile, cartofii și 1 l de apă. Asezonăm cu sare și piper. Lăsăm să fiarbă timp de 10 minute, încercăm cartofii dacă sunt fierți.
  3. Pași 3
    Adăugăm apoi laptele de migdale și condimentăm cu pastă curry, muștar franțuzesc, coriandru proaspăt și stele de anason. La sfârșit adăugăm și bulionul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Lasagna rulată cu ciuperci și brânză

    Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna cu ciuperci, o alegere ideală pentru cina cu cei dragi.

  • Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle

  • Paste mediteraneene

    O porție de paste gustose asezonate cu un mix complex de legume mediteraneene!