Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mâncare de ciuperci cu măsline

O rețetă savuroasă, numai bună pentru zilele de post. Marinescu Aurelian Costel

Pași de preparare

  • Curățați arpagicul, îl spălați și îl tăiați pe jumătate (dacă este mai mare).
  • Puneți arpagicul la călit în uleiul încins. Lăsați 2-3 minute, apoi adăugați ciupercile clătite bine și scurse.
  • Adăugați sosul de roșii, vinul, măslinele și condimentele. Fierbeți până sosul scade. Când este aproape gata potriviți de sare. Serviți mâncarea imediat.

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncare de ciuperci cu măsline
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 100 g arpagic roșu
  • 1 mână măsline negre
  • 100 ml. roșii pasate
  • 60 ml. vin alb
  • Sare
  • Piper negru
  • Cimbru
  • 1 Foaie dafin
  • Rozmarin
  • 1 lingură ulei de măsline
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Curățați arpagicul, îl spălați și îl tăiați pe jumătate (dacă este mai mare).

  • Pasul 2

    Puneți arpagicul la călit în uleiul încins. Lăsați 2-3 minute, apoi adăugați ciupercile clătite bine și scurse.

  • Pasul 3

    Adăugați sosul de roșii, vinul, măslinele și condimentele. Fierbeți până sosul scade. Când este aproape gata potriviți de sare. Serviți mâncarea imediat.