Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mâncare de ciuperci cu măsline

O rețetă savuroasă, numai bună pentru zilele de post. Marinescu Aurelian Costel

Pași de preparare

  • Curățați arpagicul, îl spălați și îl tăiați pe jumătate (dacă este mai mare).
  • Puneți arpagicul la călit în uleiul încins. Lăsați 2-3 minute, apoi adăugați ciupercile clătite bine și scurse.
  • Adăugați sosul de roșii, vinul, măslinele și condimentele. Fierbeți până sosul scade. Când este aproape gata potriviți de sare. Serviți mâncarea imediat.

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncare de ciuperci cu măsline
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 100 g arpagic roșu
  • 1 mână măsline negre
  • 100 ml. roșii pasate
  • 60 ml. vin alb
  • Sare
  • Piper negru
  • Cimbru
  • 1 Foaie dafin
  • Rozmarin
  • 1 lingură ulei de măsline
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Curățați arpagicul, îl spălați și îl tăiați pe jumătate (dacă este mai mare).

  • Pasul 2

    Puneți arpagicul la călit în uleiul încins. Lăsați 2-3 minute, apoi adăugați ciupercile clătite bine și scurse.

  • Pasul 3

    Adăugați sosul de roșii, vinul, măslinele și condimentele. Fierbeți până sosul scade. Când este aproape gata potriviți de sare. Serviți mâncarea imediat.